też uważam, że Avent robi dobre rzeczy dla dzieciaczków, a przy okazji jest to tutaj jedna z 3 firm, które mają dużo swoich produktów i to ciągle cosik w promocji, także bez wahania wybrałam tę...ananke, ten zestaw faktycznie jest superaśny i wart swojej ceny.Ja mam laktator ręczny Canpola,był taniutki ale byłam z niego zadowolona.Za to uważam,że butelki z Aventa są zdecydowanie najlepsze,zwłaszcza te antykolkowe.Bardzo polecam szczególnie dla noworodków.
secret25, Ty mnie uświadom Kochana, czym się różnią te butelki przeciwkolkowe od zwykłych? :-)
noo, to prąd wyłącz :-D u mnie ostatnio tylko takie "groźby" wyłączenia prądu działają na oderwanie Chłopa od kompa :-D a kiedy ślub?? :-)A ja chce wykorzystac zę moj kochany jest dzis w domku i wyciagnąc go na zakupy-musimy sie rozglądnac za mebelkami dla dzidziusia i obraczkami :ico_haha_01: tylko musze go od komputera odciagąć..
[ Dodano: 2008-07-26, 13:10 ]
oki, juz obczytałam na te temat w necie :-) to chodzi o smoczki :-) na szczęście u mnie juz innych nie mają, tylko takie :-D