witajcie,
no widze ze wszyscy odpoczywają od komputera :ico_oczko: ja mam teraz dyżur :ico_oczko:
Magda - mi brak fantazji do gotowania, lubic lubie gotowac, ale jakos wole jak mnie ktos poda :-D no ale z racji teago ze Alek lubi mamusi żarełko, a nie znosi słoiczkowych dań, to wymyslam, albo po prostu podpatruje od innych, w kazdym razie mam problem z urozmaicaniem tego co Alek je, bo mam do wyboru tylko oprócz podstawowych jarzynek typu marchew, ziemniak, pietrucha, seler, jeszcze burak, kalafior, brokuł, pomidor....wiec tak w tygodniu raz to raz tamto zrobie, wszystko robie gotowane raczej, chciałabym zrobic mu cos z cukinią, ale nie wiem jak????moze macie jakis przepis???????pewnie jak Alek bedzie starszy to juz nie bede sie bała eksperymentować, bo teraz boje sie ciagle tej alergii i bólów brzuszka...
Magda - raz na dwa tyg dajesz mu taki typowy rosół??tak???bo tak to robisz mu wywarki miesno warzywne, czy jak????
moze napiszecie dziewczyny co konkretnie dajecie Waszym dzieciaczkom :ico_sorki: jakies przepisy??? :ico_wstydzioch:
my dzis tez sporo spacerowalismy, też skwar niesamowity, dopiero po 18 zrobiło sie przyjemnie :-)
jutro jedziemy poza poznań :-) do znajomych, bardzo sie ciesze bo to moja baardzo bliska koleżanka ze studiów, która bedzie miał dzidziusia niedługo :ico_brawa_01: a poza tym uwielbiam patrzec na brzusie :-)
pozdrawiam Was kobietki!!!!życze udanej, przemiłej, przesmacznej, bardzo rodzinnej niedzieli :ico_buziaczki_big: