Witajcie Maminki :-)
U nas wszystko ok,dzisiaj mamy straszny Upal.. juz do polodnia mamy zaliczony spacerek na Plac Zabaw,a teraz moje dzieci spia jak aniolki spokojnie,lubia spac w tym samym czasie.. dobrze ze sie budza troche o roznych porach.. wczoraj Nicolinka jakos malo spala.. bo tylko niecala godzinke :ico_noniewiem: mam nadzieje ze dzisiaj pospi okolo 2 godzinek czyli normalnie :-)
A i porobilam kilka zdjec na placu zabaw.. moze tez wam wkleje kilka jak niemacie nic przeciwko temu ;-)
Maggie zapomnialam napisac ze super fotki wkleilas :-) Fajna taka wycieczka sobotnia.. my tez bedziemy sobie robic takie wycieczki jak moj maz bedzie mial urlopik.. juz niedlugoo i nawet pojedziemy sobie wszyscy do takiego Parku Rozrywki i tam Nicolka bedzie miala zabawe i mam nadzieje ze sie malej bedzie podobac :-)
Diem gratulacje dla twojej siostry fajnie masz chrzesniaka :-) A to chyba drugi juz dzidzius twojej siostry albo?? Bo cos mi sie kojarzy ze twoja siostra urodzila juz dzidziusia.. tak tylko z ciekawosci.. Trzymam kciuki ze z maluszkiem bedzie ok,i jego serduszko tez Ok.Wiem ze ci teraz ciezko te koncowe miesiace,i to jeszcze w taki upal.. ale ja to znam.. Przez te upaly i nie tylko wydaje mi sie ze szybciej sie Nicolka urodzila.. nie jest lekko ale wytrzymasz my kobiety to silny narod :-)
Pozdrawiam i buziaki dla Kourosha :ico_oczko:
A ja teraz sobie troszke podrukuje zdjec z urodzinek Nicolinki bo mam czas troche .. Milego dnia papa niewiem czy zajrze jeszcze dzisiaj.. jak sie obudza moje skarbki to idziemy na ogrodek tam mamy nowa hustawke i piaskownice i zjezdzalnie ;-) A pozniej wieczorami to niemam jak wejsc.. bo Nicolka spi caly czas ze mna i same wiecie jak to jest.. :ico_noniewiem:
A teraz kilka fotek..
To nasza Hustawka prawie ze nowa :