Hej :-)
DELFI ogromne gratulacje ślicznej córeczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ma fajne ciemne włoski :-D rewelacja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: daj znać jak się czujecie i dajecie sobie radę.
Gie sliczne imię dla córeczki :ico_brawa_01: sama mam już Zuzię, i muszę przyznać że coś jest w tym imieniu ujmującego i wszystkie Zuzie łącznie z moją są zadziorne, uparte ale słodkie, więc wszystko się im wybacza :ico_oczko:
A my dla synka nie mamy jeszcze imienia :ico_szoking: narazie jeszcze się nie zdecydowaliśmy, za dużo pomysłow. Pewnie tak jak z Zuzią, w szpitalu się zdecydujemy :-)
Moje dolegliowosci nie odbiegają od Waszych, mały też już mało się rusza, bardziej się rozciąga niż bryka, za to czkawki ma co chwila :-)
Wyprałam ciuszki, jak zaczęlam wyjmować je z worka to się zrobiły 3 pralki :ico_olaboga:
ale to z pościelą, więc może dlatego. Nie wiem czy zdołam to upchnąć w szafkę i czy wogóle zdąrzy to wszystko chociaż po razie założyć. :-) ale już dziś poprasuję i mogę jechać na porodówkę :-D