Ale sie za Wami stesknilam :ico_sorki: Nawet jeszcze Waszych postow nie poczytalam,najpierw sie melduje z powrotem :ico_brawa_01: Moj maz dzis pierwszy dzien w pracy po urlopie,wiec moge z Wami slonka polotkowac :ico_brawa_01:
Pati lepiej to sprawdzic,to podobno w wiekszosci ciaz normalne w 3 trymestrze,ale lepiej dmuchac na zimne.Ja sobie ostatni wkrecilam ze mam za wysoki cukier na pewno,a nie mialam robionej glukozy,moze dlatego ten moj maly czasami taki niemrawy :ico_olaboga: Nareszcie sie troszke ochlodzilo,dziewczynki co ja mialam za tydzien ciezki......Nie spalam w zasadzie w ogole,nawet wiatrak nie pomagal.Moj bedny maz znosil moje przewracanie sie z boku na bok i chodzenie do kibelka co 5 minut ze zrozumieniem,ale widze,ze tez juz ma dosc tej ciazy powoli.Jak chodze to sie kiwam na boki,taka jestem wielka :ico_placzek:Kurcze znow spuchlam jak balon, tak mi prawa reka spuchla, ze nie moge zgiac i nogi znow grube jak balony, ludzie od czego tak mi pouchnie, przeciez dzis nie ma upalu jejku oby to nie bylo to zatrucie ciazowe