Dziewczyny ja nie miałam pasa a brzuch teraz mam mniejszy niż przed ciążą :-D może trochę bardziej miękki ale przez to da się go wepchnąć w spodnie :-D
Coś gdzieś kiedyś słyszałam że nie powinno się "opasać" zaraz po porodzie, tylko jak już to chyba po połogu..
margarita83, wydaje mi się że nie donosisz do terminu jak tak będziesz śmigać.. moja druga prywatna sierpniówka, którą mam za ścianą (sąsiadka) też codziennie gdzieś goni po rzeczy dla dziecka, a że mieszkamy prawie w centrum to wszędzie blisko, no i do miasta z górki a z powrotem z każdej strony pod górę.. :ico_olaboga: ale Ty to ją bijesz na łeb :ico_brawa_01:
Dzień dobry :ico_haha_02:
Co do Twojego brzuszka to szczere gratulację, ale prawda jest taka że takie sytuacje zdarzają się jednej kobiecie na milion :-D
A co do mojego śmigania - cóż nie mam innego wyjścia bo nie mam się kim wysłużyć. Poza tym jak kupujesz coś dla dzidzi to oczywiście chcesz sama to wybrać :-D bynajmniej ja tak mam. Sama nie wiem jakim cudem zgodziłam się aby mój P. kupił łóżeczko i materacyk sam :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i jeszcze tego nie widziałam bo przywiezie mi dopiero jutro :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-07-31, 08:54 ]
A co do donoszenia ciąży to bardzo ale to bardzo chciałbym aby rozwiązanie nastąpiło między 11 a 15 sierpnia, bo mój P. ma urlop od 18 sierpnia - więc same rozumiecie.
Zastanawiam się kiedy zacząć masaż sutków i bieganie po schodach bo póki co resztę robię na okrągło :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-07-31, 08:56 ]
tam jest napisane, ze mierzy sie po porodzie obwod brzuszka i tam sa podane rozmiary- odpowiadajacy rozmiar do obwodu brzucha :ico_oczko:
Ale chodzi właśnie o pas który można zabrać już do szpitala :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Wiecie co ciekawa jestem co z Gie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
[ Dodano: 2008-07-31, 10:04 ]
Dziewczyny wiece co mam strasznie napuchnięte stopy a jest dopiero godz. 10,03 :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Rozumie że puchną ale aż tak i tak wcześnie - to co będzie wieczorem :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-07-31, 10:05 ]
Jeszcze jedno - :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Co o tym myślicie???
A w ogóle to gdzie wy jesteście moje :ico_ciezarowka: