Czesc dziewczynki!Ja dopiero wstalam bo oczywiscie zasnelam o4.30 nad ranem :ico_placzek:
Miszkaa ogladalam wczoraj te kamery i powiedz mi bo tet tenie to maka tylko zoom 10 i ja nie wiem czy to starczy-i pewnie te teanie do 200F to nie maja tez nagrywania w nocy nie???
Wejsz sobie Martus na strone Currys,ja tam raczej kupuje sprzet,zoom optyczny dobrze zeby byl tak z 34 a cyfrowy moze byc 10.Tryb nocny jest rzeczywiscie drozszy,ale jezeli masz w starej kamerze to wiesz ze to i tak jakosc fatalna wiec nie kupowalam.Wiesz co zaraz Ci znajade i zalacze linka :ico_brawa_01:
no wiem kochane moje, ze kibicowalyscie, szkoda mi tego mojego Pana, bo bardzo chcial, ale to nie moja wina, ze mnie boli
Pati kochana ,strasznie mi przykro ze nic z tego :ico_placzek: A moze spytaj poloznej albo lekarza dlaczego tak sie dzieje?Ja jestem jakas inna :ico_noniewiem: Mnie nic nie boli,moze taka rozjechana juz jestem :ico_noniewiem:
Ja wykapana ,najedzona pazurki u nog wymalowane, a raczej cale palce bo z brzuszkiem to mi juz ciezko
Ja za chwile musze zawalczyc z paznokciami u stop,no nie wiem?
Szykuje sie do lekarz popijam -ciekawe co mi ciekawego powiedza
Pisz zaraz co tam!!!!!
[ Dodano: 2008-07-31, 11:55 ]
ale co tam, wytrzymam.Nie takie rzeczy sie wytrzymywalo całuje wasze brzuszki bardzo mocno!!!!
Pewnie,damy rade!!!My tez calujemy :-)
[ Dodano: 2008-07-31, 12:18 ]
Martunia,jak wrocisz obejrzyj sobie linka :-) Zastanowcie sie nad Panasonic lub Samsung.Panasonic na karty SD 199f a z twardym dyskiem chyba z 250f
http://www.currys.co.uk/martprd/store/c ... Order_DOWN