milutka204, to czekamy na Ciebie po weekendzie i mam nadzieje, że Ci szybko przejdzie...
Dziewczyny, szukalam na allegro roznych rzeczy i wszedzie pojawia sie cos takiego jak ROZEK. Juz wiem jak to wyglada ale niezbyt wiem jak go sie uzywa i kiedy, wyjasnijcie prosze :ico_sorki:
Kochana, ja rożka używałam do trzymania Malucha przez pierwsze trzy miesiące, ale także do usypiania w dzień (bo jest mu wtedy przytulniej, jak przylega do materiału), a potem jako maty do przewijania, do zabaw na dywanie, a nawet jako kołderkę (oczywiście jak nie jest mocno usztywniony). Mój brat nie chciał brać małego na ręce, a jak mu dałam wtedy w rożku to mówił, że tak bezpieczniej. no nie wiem, czy coś rozjaśniłam :-)
musze sie pochwalic - czuje Fasole :ico_brawa_01: a najbardziej daje o sobie znac jak zjem cos slodkiego :-D przyznam, ze dziwne uczucie.
noo, brawo brawo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzieciaczki uwielbiają słodkie :-) moja Pesteczka też bryka, ale rano najmocniej, jak jeszcze zalegamy w betach :-)
ja już na nogach, bo odwiozłam Chłopa do pracy, żeby mieć auto do dyspozycji.... mamusia przyleciała, drożdżówki mam :-D nawet jeszcze na dzis mi kilka zostało :-D
[ Dodano: 2008-08-01, 08:24 ]
Sandrusia, noo, a gdzie zdjęcie Twojej Fasolki?? dają u Was?