wczoraj gadalam o jogurtach, a dzis chyba go bede musiala kupic :ico_zly: wrrrrr, w takie upaly pewne miejsca sie po prostu gotuja, mimo ze chodze po domu w samej bieliznie :ico_chory: no i infekcja gotowa :ico_zly:
ja tez mam nieziemskie uplawy... ginek mi powiedzial, ze to ze wzgledu na wysokie ukrwienie :ico_szoking: i ze to normalne. Dopoki nie ma swedzenia i pieczenia ani tych "serowatych" uplawow to oki. no ale higiene przez to trzeba zachowac szczegolna... wkladka do wymiany ze 3 razy dziennie :ico_olaboga:Teraz mam niestety nadżerkę i upławy
wiecie, a ja jak tylko pomysle o slodyczach to mi od razu niedobrze. Co innego schabowy z ogorkiem malosolnym :ico_oczko: a wczoraj mezu MUSIAL ze mna isc do burger kinga :ico_haha_01:
Odnosnie ruchow - moj maly chyba pilkarzem bedzie, lobuz jeden :ico_oczko: naprawde mocno juz kopie, to nie to przelewanie sprzed miesiaca. a carmen znowoz byla taka lagodniutka... takie milutkie te kopniaczki byly w tym okresie... :ico_oczko:

Madzia witaj wsród nas kochana, bedzie dobrze :-) , ja tez chciałam isc na 3d tak własnie około 25 tygodnia