Kocura Bura, niee :)
[ Dodano: 2008-08-01, 21:54 ]
eve81, i ma 4 ltnia córke
[ Dodano: 2008-08-01, 21:55 ]
Ja nie chce rozbijac żadnych związków :ico_nienie: :ico_nienie: Ja mam swojego Bursztynka !!

zazdroszczę tez bym chciała :-D tylko nie do Twojego A oczywiście tylko do mojego Ł :-D A wiem już że Ł przyjedzie dopiero na początku września :ico_placzek:chyba zaraz poprzytulam się do mojego A,
Hehe no chyba Justyny takie już są hehe :-D :-D Nic złego że chciałaś się komuś podobać,czasami tego trzeba żeby podbudować wiarę w siebie :-DChciałam żeby patrzył żeby pomyślał i no wiesz.....
wiemy,wiemy :-D ja tak samo jak widzę ta roześmianą buźkę małego to aż serce sie raduje.Ale przecież wy to wszystkie wiecie :ico_oczko:

o u nas to by był wielki ryk jakbym Kacpra nie prowadzała,staram się to robić jak najmniej ale on tylko by chciał chodzić :ico_olaboga: ale wstaje sam i się puszcza tylko że ja wiem że po kilku krokach upadnie to go biorę za rączkę :ico_wstydzioch:Nie prowadzaj go (nie pomagasz mu w ten sposób, sam powinien nauczyć się chodzić) i nie stwarzaj mu sytuacji do wstawania i chodzenia.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość