hejka,
Ania - fajnie ze znalazłas chwilke :ico_brawa_01: przyłączam sie do apelu - pokaż nam Wasz brzuszek!!! :ico_brawa_01: Z uczuleniem dacie rade, u nas jeszcze cos raz na jakis czas wyskakuje...ale to zazwyczaj w miejscach odkrytych, czyli moze ma to tez zwiazek ze słoncem :ico_noniewiem: w kazdym razie nadal musimy uwazac..
Ma swojego ukochanego Misia z któym śpi; zanim zaśnie częstuje go swoją kaszką hehe (przystawia na chwilę Misiowi do pyszczka butlę po czym gdy uzna, że Miś pojadł, kontynuuje jedzenie hehe).
Alek tez tak dokarmia lalke, hm choc ostatnio mu sie znudziło :ico_haha_01: aa zasypia czesto trzymajac w reku resoraka :ico_haha_01:
Oprócz tego zadziera mi bluzki żeby głaskać brzuszek i tuliuć się do niego. Nasz Słodziak mały
rozkoszne to musi być......
Asiula - ja tez Cie podziwiam!!!!wspaniałej zabawy urodzinkowej!!!!!!!!!!!!super ze nie musiszsama wszystkiego robic,....
Frydza - jeszcze raz - wysmienitej zabawy!!!!!a co do tłuczenia itd - słyszałam o tym...w wielkopolsce tez takie zwyczaje ponoc gdzie niegdzie,,ja z dolnego slaska pochodze i tam nc takiego nie znałam i nie przezyłam :ico_haha_01:
Madziorka - juz sie zastanawiałam dzis co Cie tak dłuuugo nie ma :ico_oczko: ale tak myslałam....maksymalnie wykorzystujecie swój czas... :ico_haha_01:
Leonek super chłopiec :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jaki zwinny, jaki zawzięty :-D Alek tez ma w sobie taki motorek w pupie :ico_oczko:
Aleksandrowicz napewno troche przeasadzasz z tymi kompleksami
no ale ktora z nas ich nie ma??? a buuu
eh no kazda kobitka ma jakies....normalka :ico_haha_01: ja bardzo racjonalnie do siebie podchodze, tutaj sobie narzekam, sorki oczywiscie, bo w domu mam zakaz :ico_oczko: a tak na serio - ja jakis wielkich kompleksów to nie mam, tak Was podpytuje juz raz n-ty jak sobie radzicie ze skórką pomarańczową..jesli w ogole ja macie :-D w sumie głupio pytam :ico_puknij: nie wiem chyba licze na jakis przepisik cud...ALE TAKIEGO NIE MA...
Ale sie dzis napisałam :-D lece do łazienki, zrobie z soba porzadek i spac..Alek jakos dzis niespokojnie spi..czyzby po szczepieniu???a moze zabki???
no nic, zmykam...
buziole
[ Dodano: 2008-08-01, 23:24 ]
a co pierog,ów - my nie dawalismy, ale my to wiesz Madziorka musimy niestety uwazać...niemniej jesli bedzie miał po mamusi preferencje smakowe - to jak najbardziej, bo ja uwielbiam pierogi ruskie mojej mamusi...
aaa i co do wieczorów babskich - super pomysł!!!!!!!!!!ale u mnie to ciezko, zwłaszcza teraz jak wyjezdzamy z poznania....ale pomysł extra :ico_brawa_01: