03 sie 2008, 13:16
witajcie,
Frydza - wszystkiego NAJNAJNAJLEPSZEGO z okazji urodzin!!!!!!pogody ducha, zdrowka, zadowolenia z męża :ico_oczko: i aby Wikusia zdrowo rosła!!!!! :ico_prezent:
Frydza - to my ten sam rocznik jestesmy :ico_oczko:
fajnie, ze takie weselicho było udane!!!teraz wypoczywaj z Wiktorią na wsi jak najwiecej!!!!
Indigo - no no Ty sie lepiej kobieto wybierz do lekarza!!!bo cos z tymi bólami to mi sie nie podoba, lepiej sprawdzic, bo po co masz sie niepokoic i ból znosic jak mozna zaradzic!!!!
a u nas - Alek miał nietypowa noc, cos go bolało, koło 1 płakał przez sen, wiercił sie maksymalnie...wyginał,, albo brzuszek bo wczoraj cos nie zrobił kupencji, co dziwne, dopiero dzis nadrabia, albo zabki, bo cos sie przebic nie chca dwójki...albo skórka, bo cos go wcz wysypało...karczek i dekolt znów, nie wiem po czym :ico_szoking: i to tak nagle :ico_szoking:moze po tej szczepionce???babka mowiła ze moze byc wysypka, ale po tygodniu??? moze wiec wszystko razem go dreczyło, ale dostał viburcol, herbatke rumiankowa i zasnał i spalismy do 8 :-D teraz jeszcze spi, bo zasnał jakas godzinke temu, ja robie obiadek a poźniej wybywamy :-D ochłodziło sie u nas,, wiec jakas odmiana w koncu :ico_oczko: