Aniu ja nie mam za bardzo doświadczeń z tego typu sprawami, więc ciezko mi cokolwiek doradzić, ale wapno to bym pewnie podała.
teraz mieszczę się w moje stare ciuchy,
to nic tylko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja niestety spodnie musiałam pokupic nowe :ico_noniewiem: ale co tam przyanjamniej nie chodze w starych :-D po ciąży zostało mi 5kg i tak już chyba zostanie, ale nie narzekam, no tylko może piersi mogłyby zostać troszke większe, ale z obecnymi tez przeżyje :ico_oczko:
a może jakieś mega spotkanko, przypuśćmy za rok??
Pomysł pierwsza klasa :ico_brawa_01: tylko znając życie gorzej będzie z realizacją ale coś pokombinować można :509:
Kicia bidulko, naprawde niewiem co ci napisać, może dziś Kacperek pozwoli ci się wyspać ja tryzmam kciuki. A gdybyś podała mu jakiś syrop ale viburcol żeby spał spokojniej :ico_noniewiem: A może meliska na wieczór pomoże?
znowu obetniemy Benkowi włosy.3 raz.
Olek też miał już 2 razy obcinane ale raz tylko grzywke a raz grzywka + nad uszkami, a teraz to myśle o jakimś większym cięciu :-)
Ulamisiula czemu nie chce mi się wyświetlić twój kostiium :ico_placzek:
Misiek mnie przekonał.
No, męża masz na 5 z plusem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jutro wyruszamy na Mazury
Każdy promyczek słońca od nas będę wam wysyłać :-) , no może pół promyczka żeby u nas jednak też coś zostało :ico_oczko:
Nad prezentem dla Julki jescze pomyśle.
Kocurka, super te twoje zdjęcia jak zawsze z resztą :ico_brawa_01: Te nasze dzieciaczki są taki ładniusie że gdyby zrobić taki zjazd o jakim piszesz to normalnie same modelki i modele :ico_haha_01:
A ty ładnie wyglądasz i figurka ho ho :ico_brawa_01:
Zuzia ślicznie ubrana, fajną ma sukieneczke. Oj ja to chyba przy drugiej ciąży będę sie modlić o córcie :ico_haha_02:
Na razie tyle , wpadne jeszcze później