Cześć!!!....ale mnie dawno nie było :ico_olaboga: przeczytałam wszystko- ale mogę troszkę mieszać :ico_wstydzioch:
przede wszystkim naj naj naj naj ...... najlepszego dla naszych dzielnych mężczyzn z okazji roczku :ico_urodzinki: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :509:
Anita- Rewal jest ok, Twój ośrodek super :ico_brawa_01:
Mała Mysz super że znowu jesteś z nami :ico_brawa_01: Twoja Hania jest przesłodka :ico_brawa_01:
Marta Nelinka śliczniutka, bardzo ładne zdjęcie przy barierkach na balkonie (czy to nowe gniazdko w Krakowie?) ale ciary mnie przeszły, jak tą rybkę wymieliła :ico_szoking:
Ela, podziwiam poczynania Amelki jest strasznie bystra i mądra - GRATULACJE
(jak się naczytam co Amelka robi to odrazu Julię strofuję i sprawdzam ...hihihi... :ico_puknij: .)
Moja Amelka- modelka jak zawsze na zdjęciach wygląda czadersko :ico_brawa_01:
Karolina ja też nie zwróciłabym w ogóle uwagi na część Twojej garderoby :ico_oczko:
Kasia ale Zosi pamiątkę zrobiłaś z tym pierwszym efektem "bęc" :ico_brawa_01: :-D - Julia co chwila mi się obija i obdrapuje :ico_olaboga: a ja za każdym razem jestem tak w szoku, że zapominam o fotkach..... w ogóle ja mało fotek robię :ico_noniewiem:
Kasia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ty już na półmetku ciąży- ale czas leci- wyglądasz bardzo ładnie...wybrałaś już imię????
Agasco częściej musisz zdjęcia wklejać, bo Wiktorek bardzo szybciutko rośnie :ico_brawa_01: i strasznie się zmienia - za każdym razem jak dasz nową fotkę to go nie poznaję :-D
Trzymam kciuki za Szymonka, żeby lepiej się już klimatyzował w Polsce :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-08-05, 23:30 ]
to pigułka naszych wspomnień z wakacji :-D - troszkę tu nam naśmieciłam ... :ico_oczko:
Pogoda nam się udała- przez calutki tydzień od wschodu do zachodu ani jednej chmureczki nawet najmniejszej :ico_szoking: normalnie jak w Egipcie :-D