01 mar 2008, 11:40
ale sie rozpisalyscie :ico_szoking: u nas niekapek nie sprawdzil sie jeszcze a niby od 4 miesiaca, kupilam zwykly z uszkami ze nie trzeba go naciskac zeby lcialo iz niego raz pila, dzi sprobuje znowu,
dla naszych kochanych chlopaczkow :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: ale ten czas leci ja niewiem :ico_olaboga: nie obejrzymy sie jak bedzie roczek :ico_brawa_01:
ja wczoraj ugotowalam zupke na piersi z kurczaczka, z marchewka, ziemniaczkiem, pietruszka i natka, moze dalam natki za duzo bo wyszla troche zielona ale w smaku calkiem dobra, czuc kurczaczka ale mala miala moja zupe gdzies :ico_placzek: musialam dolozyc jej marchewki ze sloickza, najpierw dac samej marchewki zeby ja oszukac a potem mojej zupy zmiesazanej :ico_placzek: i troche pojadala ale tez miny robi jakbym jej dawala co najmniej kupe :ico_olaboga: ale wiecie co mysle ze trzeba czasem gotowac, bo u nas te sloiczki hippa jakie by niebyly czy to kurczak, czy z innym mieskiem to ja czuje tylko marchewke i czuje marchewke a takim sposobem to ona moze sie nigdy nie nauczy jesc moich zup. zobaczymy dzisiaj jak bedzie jadla.
ja sie nie wypowiadam odnosnie mieszkan w Polsce, nie stac nas i nie wiem czy kiedykolwiek bedzie stac, poki co dobrze nam tu i mam nadzieje ze tak bedzie
mala juz jakims cudem jest kolo hustawki wiec przebyla jakims cudem caly nasz malutki salon :ico_szoking: a nogami rusza sobie drzwi, ostatnio podczolgala sie na plecach pod hustawke i noga ja bujala i taaaaka byla szczesliwa :-D :-D :-D
i wiecie co ona jest taka radosna, co na nia spojrze to sie usmiecha taaaak szeroko, czasem ma oczywiscie nerwy ale kazdy ma do tego prawo :)
u mnie najgorsza partia mojego ciala to brzuch i talia i przez to nie wlaze w spodnie, nie mam rozstepow na brzuchu, tylko na tych boczkach i na nogach ale zeby ten brzuch choc troche zrzucic :ico_placzek: jak wejde w spodnie sprzed ciazy to bedzie ok, moja waga wskazuje mi caly czas jedna wage, jak bylam w ciazy, po ciazy kilka dni ta sama i teraz ta sama wiec chyba waga jest zrypana, ale ja patrze po spodniach czy schudne a nie po wadze :ico_haha_02:
krzeseleczko super, pomaranczowe i zielone fajne :)
aha wczoraj bylismy na zakupach, i wiecie co wykupili mi te zabawki, te spiralki, tyle razy kolo nich chodzilam ale albo mialam wylicozne pieniazki albo cos i mowie teraz jej kupie a tu nie ma mialam takiee nierwy :ico_zly: :ico_zly: mam nadzieje ze je sprowadza, kupilam jej za to dwa nowe smoczki sa nawet ok i od 4 miesiaca ale nie aventu tylko chyba MAM.
[ Dodano: 2008-03-01, 10:42 ]
aha a w nocy to byla taka wichura jeszcze to od morza ja sie obudzilam i mialam takiego stracha ze wam mowie, nie budzilam Krzyska bo on jak sie rozbudzi to juz nie zasnie a na rano do pracy a potem mialam takie koszmay :ico_placzek: jakies straszne morderstwa mi sie snily, masakra :ico_placzek:
[ Dodano: 2008-03-01, 10:44 ]
aha a mimo nowych smoczkow i tak rece w buzi :) czasem to az sie zakrztusza jakby miala sobie zwrocic ale reka znowu w buzi a zebow ani widu...