05 sie 2008, 11:05
Czesc :-) u mnie noc minela zaskakujaco dobrze i szybko - tylko jedna pobudka :ico_brawa_01:
Gie, super foty, najlepsza ta ze szklanka (kuflem?) na brzuchu.. hehe, brawo :-)
margarita83, ja wypralam wszystko oprocz rozka. Wazne, zeby to byl proszek hipoalergiczny - taki, ktory nie uczula - z tych dostepnych w Polsce to pewnie JELP albo Lovela.. wazne, zeby byl bez fosforanow. Niby doradzaja tez na poczatku pranie swoich stanikow (o ile karmisz piersia) i koszulek w tym proszku, ale ja nie wiem, czy bede to robic... chodzi o to, zeby zapobiec uczuleniom u malucha - przewaznie to jest profilaktyka, bo przeciez nie kazde dziecko jest alergikiem i potrzebuje specjalnych proszkow..
Jagna30, dlaczego indukcja jest taka straszna? :ico_noniewiem:
czy po tej oksytocynie czujesz sie jakos zle? myslalam, ze normalnie, tyle, ze skurczy dostajesz...
AniaZaba, to ta kolezanka, ktora tak dlugo "cierpiala"?? w sensie byla przykuta do lozka? Przekaz jej od nas najserdeczniejsze gratulacje!!! :ico_tort: :ico_brawa_01:
niunia, powodzenia :-) trzymam kciuki........
A tak na marginesie, to ja sie jakis czas temu tez wynioslam z naszej wspolnej sypialni i spie w pokoju obok - tak jest wygodniej, chlodniej i nikt nikogo nie budzi (ja wczesniej budzilam A. moim wierceniem sie i wstawaniem, on mi nie pozwalal zasnac swoim chrapaniem/chrzakaniem) :-) teraz jest git... chociaz tesknie za wspolnie spedzonymi nocami :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-08-05, 11:06 ]
Jagna30, wichur brak :-D