witajcie stycznióweczki :-) przychodze do was z innego forum, gdzie byłam od połowy ciazy. strasznie smutne to, ale tam sie praktycznie rozpadłyśmy :-(
przyjmiecie mnie do siebie?
No Pawelek tez ok. 21 zasypia.... ale wstaje skoro swit... :ico_oczko: Spiochem to on raczej nie jest...zazwyczaj budzi sie kolo 9 a nawet 10.Tylko pozno chodzi spac najwczesniej przed 21.
U nas sloneczko i cieplo, tylko wietrznie!!Oj Iwona ciesz się taka pogoda bo u nas ,a bynajmniej u mnie, dzis zimno, że brr... normalnie jesień - wieje, niebo zachmurzone
No to pieknie!! :ico_szoking: moze teraz juz nie wroca.... i bedziecie miec spokoj! No ja tez sobie nie wyobrazam lapac szerszeni do wora.... :ico_noniewiem:a koło 11 przyjechali strażacy, rozprawili się z szerszeniami... powiedzieli, że takiego wielkiego gniazda jeszcze nie widzieli :ico_szoking: podobno szerszenie są pod ochroną i powinni je łapać do wora i wywozić do lasu, ale jakoś sobie tego nie wyobrażają :ico_noniewiem:
A kiedy Wy lecicie do Polski i na ile? Tylko z Majką czy maż też? Ja już kupiłam bilety - od 18 września do 4 października :574:klaudia ja chyba tez bede w tym tygodniu kupowala bilety
No z tego co czytam to najlepiej z nas ma Mariola.. tej to tylko pozazdrościć takiego śpiocha :ico_haha_01:Klaudia, Ty to chyba za dobrze miałaś z tym spaniem.
A dzwoniłaś do tej firmy? Wysyłali Ci kurierem? Jeśli masz numer listu przewozowego, sama możesz sprawdzić co się dzieje z Twoją przesyłką.a jak mi jutro nie przyjdzie kostium kąpielowy to będę pływała w jeziorku w bieliźnie, albo nie wiem jak jeszcze :ico_sorki:
Zrobię go na weekend, jak nasi mężowie przyjadą :-)zaczęłam wkońcu robić ten czeski placek,
fajowy, Artur też chwilkę popatrzył ale dalej musiał iść bo chyba go ktś gonił :ico_oczko:Norbert upatrzył sobie pewien clip
tylko w tym przepisie jest błąd bo mąki jest mało podane i wogóle jakieś abstrakcyje wartości, znalazłam nowy w zapisakach:Zrobię go na weekend, jak nasi mężowie przyjadą
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość