Marta KS
witamy!! Przyjmujemy wszystkie mamusie, ktore tylko chca z nami pisac!! Napisz cos o sobie i swoim dzieciaczku, jak ma na imię, itp....
dziękuję :-) będę odwiedziała, będę, bo bardzo sobie cenię rady innych mam. No i w kupce raźniej...ale wpadac będę tylko podczas drzemek, bo moje Leniątko dośc absorbujące jest.
Tylko martwi mnie jedno...kiedy ja was poznam...pewnie znacie się od paru miesiecy, a może i dłuzej...
Mam na imię Marta, 26 lat i mieszkam na Mazurach. Pracuje w urzedzie pracy, ale do grudnia będę tylko mamusią (a nawet zastanawiam się nad rzucemniem pracy zupełnie, nie mogę sobie wyobrazic, ze zostawie małą). Moja Lenka urodziła się po 24-godzinnym porodzie, wazyła 3550, 55cm, do tej pory jest średniaczkiem (7600, 70cm). mamy male problemy z apetytem, ale juz chyba wychodzimy na prostą. przedwczoraj zaczęła siedzieć, pełza, piszczy przeokrótnie i ma dwa zębole.
to tyle...reszta wyjdzie w praniu.
No ja dzisiaj wychodzę z siebie, taki Arturek jest normalnie nie do wytrzymania, na dwór biedaczek chce iść a tu takie wiatrzycho
dokładnie. a co to bedzie jesienią i zmią, gdy nie zawsze uda sie wyjsc na spacer.
czym teraz najchętniej bawia się wasze dzieciaki? mam wrażenie, ze czas na doroślejsze zabawki, bo u nas wszystkie stare sa juz be.
prawdziwe baby-techno :ico_haha_01:
Tyle, że Ona już się sama nauczyła obsługiwać i w noc jak ją biorę do łóżka, to sama sobie cyca wyciąga i wkłada do buzi.
Uciekam lulu..... papa :ico_papa: :555: :607:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: