Aha, a my dzis świetujemy półmetek :ico_brawa_01:
no to wielka fiesta :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :-D na zapiekanki mam chcice, ale jestem tak opchana ze szok :ico_chory: w koncu byl ryz z polskim sosem chinskim - mezu sie smieje, ze moglam juz poczekac do inauguracji olimpiady :ico_haha_01: a na jutro - pomyslu brak :ico_noniewiem: golabki byly niedawno, a zupa ... no nie ma grzybowej/pieczarkowej u nas :ico_oczko: kopytek mezu nie lubi... zreszta, nie mam ziemniakow :ico_haha_01: a nie chce mi sie dzwigac... jutro cos na szybko musze wymyslic bo okazalo sie, ze mam gina jutro a nie za tydzien (dzieki ania, bo zajrzalam do teczki zeby sie upewnic po twoim poscie i zonk :ico_haha_01: ).
Podobno łakomstwo to grzech a ja jestem strasznym łakomczuchem i jeszcze mam z tego radochę :ico_brawa_01:
oooooo, to ja strasznym grzesznikiem jestem :-D wiecie, serio, ratuje mnie chyba fakt, ze slodyczy nie lubie :ico_sorki: malo co cukru uzywam, nie slodze ani herbaty, ani kawy, ciast nie lubie w wiekszosci, ciastek tez nie, ze slodyczy typowych to cuksa zjem (landrynka) ale to w porywach... przejda jeszcze tylko zelki i te "chmurki". Ale jak nie ma, to nie placze :ico_oczko: a z czekolad - tylko gorzka. A! Ptasie mleczko lubie :-D i owoce suszone w czekoladzie. czyli malo pokus na mnie czyha dookola :ico_oczko: za to warzywa i owoce moge jesc w kazdych ilosciach :ico_brawa_01:
nasz maluszek waży chyba więcej bo już dwa tygodnie temu ważył 354g a kalkulatorek podaje 350g- więc wielki mężczyzna nam się szykuje :)
to dane orientacyjne :ico_oczko: zreszta, wiecie, sprawdzalam kilka stron odnosnie zycia plodowego i podaja ze w 22 tc dziecko wazy... i tu rozbierznosci ze szok: od 300 do 500gr :ico_szoking: szacunkowo... kurcze, to naprawde sporo, jak podadza te 500 gr i mamuska ktoras to czyta, a wie, ze jej dzidzi ma np 350 to juz sie martwi... kurcze, lepiej nie czytac albo czytac jednym okiem :ico_oczko:
napewno denerwują go troszkę i pobudzają, udowodniono, że w trakcie badania dzieci są bardziej ruchliwe i niespokojne.
hihiihihi, zarowno carmen, jak i junior przewaznie spali. nie pomaga ani wypicie slodkiego napoju, ani jedzenie ani lizak na pol godz przed badaniem... spia i kropka :-D za to bez usg maly rusza sie jakby skakal na trampolinie, dzis ma dzien cwiczen :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-08-06, 16:41 ]
a! i zobaczcie, jakie to slodkieeeeeeeeee :-D kocyk z danymi naszych dzieciaczkow :ico_brawa_01:
http://www.pledy.pl/index.html
aniafs, no to meza do malagi wyslij ekspresowo - moze zdazy, bo w pn final :ico_haha_01: :ico_oczko: