06 sie 2008, 12:54
noo, ten komplecik z graco śliczny, też takie widziałam, no i cenowo opłacają się :-), bo ma się kilka sprzętów, minus jest taki, że właśnie nie wszystko będzie potrzebne od razu, a to łóżeczko, tak jak mówi Shoo, utrzymuje tylko do 9 kg, czyli około 4-5 miesięcy...
my zdecydowaliśmy się na śliczne łóżeczko drewniane, trzypoziomowe, ale ze względu na to, że chatkę mamy wynajmowaną, to nie zmieści nam się - dlatego już mam kołyskę, która jest węższa :-) mam tylko nadzieję, że zdążymy kupić swój dom i przeprowadzić się zanim dzidzia mi wyrośnie z kołyski :-D
a co do szkoły rodzenia, to ja się wybieram.. a właściewie bardziej mój Chłop ciągnie, bo mi tam wystarczy wycieczka do szpitala... są u mnie organizowane takie wycieczki :-) zwiedza się oddział, poznaje personel, miejsce itd... uważam, że to świetny pomysł, bo juz ten największy stres przed nieznanym miejscem minie :-)
Marcia77, spokojnie :-) zdążysz :-) ja tylko chyba taką panikę sieję :-) sle czuję, że grudzien będzie bankowo :-) powinnam na Grudniówki zaglądać i się juz kolegować z dziewczynami :-)