06 sie 2008, 15:41
Kurczę ja dzisiaj włączam forum a tu tyle do przeczytania :ico_olaboga: ale już nadrobiłam na szczęście.
Marta no no a gdzie fotki :ico_oczko: Ja się nazywam Renata i mieszkam na wsi niedaleko Kielc, więc znów południe :ico_oczko: mój synek Arturek ważył 2700 i pospieszył się o prawie trzy tygodnie, a rodziłam niecałe 4 godziny. Dlatego też o drugą dzidzię chcemy zacząć się starać jak tylko Arturek roczek skończy.
Madziu no coś się do Was te choroby ostatnio przyplątują, niedawno coś Patryczek też gorzej się czuł :ico_nienie:
Justyna no ładnie Cię z tym kostiumem załatwili ale niestety niewiadomo kiedy listonoszom zachce się jeździć, ja ostatnio musiałam gonić za nim bo była pobraniowa i awizo nawet nie zostawił ale szczęście bo złapałam go.
A i co do zabawek to u nas jeszcze grzechotki królują ale właśnie myślę też o czymś 'doroślejszym' może się zaciekawi i wreszcie leń mu wyjdzie i będzie lepiej siedział, bo jak narazie to mu się nie chce, woli stać i chodzić tak jak Pawełek
I nieiwiem czy wszystko napisałam bo przeczytałam chyba z pięć stron :ico_haha_02: