Witam sie
ale pranko pieknie wyschlo, mam juz wszystko poprane dla malego i dzis poprasuje, ale to wieczorkiem tak, bo jest straszny upal, nie ma czym dychac, ale sie ciesze, nic tylko czekac na naszego maluszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
miszka kochana wspolczuje Ci tych zarwanych nocek, ja tez nie spalam dzis dobrze, z reszta jak zawsze, ale ja zasypiam przynajmniej o normalnej porze, a Ty biedulko sie meczysz :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
A pas jest zajefajny, tez taki widzialam na allegro, musze sie u nas za takim rozgladnac :-)
Dziewczyny ja tez mam tak wszedzie autem, a jak przyjdzie mi troche isc nogami to bola jak diabli, z reszta chodze jak koczka kiwam sie z jedego boku na drugi, strasznie smiedznie to wyglada :-D
Moje angielki w pracy chyba mialy racje,mowily chodz duzo,a szybko sie pozbierasz :ico_noniewiem:
to jest prawda z tym chodzeniem, ja tez to slyszalam, kazdy mi mowi chodz wiecej, nawet krotkie spacerki, a najlepiej to po schodach polazic ponoc, ale wez i pochodz jak ja wejde na pierwsze pietro i zadyszki dostaje :ico_placzek:
No to dziewczyny niech sie czesciej u Was cos w domach psuje, jak przychodza do Was takie ciacha :-D
tez bym poszla ale ja nie wiem czy ja tak umiem klamac-ze mnie brzuch boli jak mnie nie boli :ico_noniewiem:
oj kochana jak trzeba to trzeba klamac, ja tez klamie, a co niech sprawdza czy wszystko jest ok wiec kochana, nie mniej wyrzutow sumienia ze klamiesz, przynajmniej zbadaja i zrobia USG bo nie moga tak przejsc obojetnie jak mowisz, ze brzuch boli i jest twardy czasami :ico_oczko: sprobuj kochana i zobaczysz, ze sie uspokoisz :-)