Witam a ja wczorja cały dzionke bez komputerka :ico_zly: bo maluszek tak mi przy kabelku od laptopka majstrował ze sie przełamał i nie łaczył a na bateryjce to mój laptopek długo nie pociagnie :ico_noniewiem: dlatego cały wczorajszy dzionek spedzilismy poza domkiem :-D pojechalismy do chrzestnej PAwełeka wiec mały poszalał troszke z ciotka na ogródeczku a ja opalałam nóżki :-D bo u nas dalej tropiki :-D
zmywareczka super coraz bardziej mi sie podobam :-D bo wogóle przy garach nie stoję :-D
Oczywiście :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: dla naszych kochanych solenizantów :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: no mam nadzije ze dla kazdego starczy :-D po kawałeczku :-D
Oczywiscie życze duzo zdróweczka dla Kubusia i dla Justynki :-D
Syliwa co do podawania leków to chyba żaden maluszek tego nie lubi ale to dla jego dobra wiec trzeba sie jakos przemeczyc :ico_noniewiem:
Basiu życze duzo sukcesów w pracy i mam nadzieje ze szybko ci sie ten młyn skończy :-) i bedziesz tu mogła z nami swobodnie klikac :-D
Foty Milenki jak zwykle cudo ale przeciez to moja przyszła synowa :-D