margarita83, miedzy Toba i Twoim P. chyba tez jest podobnie, nie? :-)
Masz kochana rację, między mną a moim P. jest 14 lat różnicy i tez jej nie widać na co dzień. Zresztą mój P. zawsze się bał tej różnicy wieku i wydaje mi się że boi sie do tej pory :ico_noniewiem:
Ale ja bym go nie zamieniła na żadnego innego ani młodszego :ico_buziaczki_big: dla mojego P.
Słuchajcie nigdzie ni wychodziłam z domu więc nie kupiłam ani wkładek ani nigdzie nie dzwoniłam. Skończyłam prasowanie, zrobiłam obiad i jestem otumaniona przez ten upał. Miałam odebrać zdjęcia dzisiaj i też nie mam siły wyjść z domu. Nawet świeżego pieczywa nie mam :ico_placzek: - może wieczorkiem wyskoczę i coś kupię.
Gie moja teściowa też była kochaniutka i gdyby nie ona to pewnie nie pobralibyśmy sie teraz, nalegała bardzo no i jakoś tak wyszło - aczkolwiek wcale nie żałuje :-D
No a w dzień ślubu coś jej odbiło i nie przyszła na wesele i do tej pory milczy - nie będę Wam tłumaczyć co i jak bo szkoda słów.
Chcę tylko ci powiedzieć Gie żebyś była ostrożna w tych relacjach!!! :ico_sorki:
Wrócę jeszcze do tematu wydzielin: zmieniłam wkładkę trzy razy i narazie mam sucho :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Czas pokaże...
Zajrzę później, idę się legnąć teraz, jestem naprawdę pół przytomna!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: