Pati85, zreszta, Ty juz tez na wylocie jestes .. pewnie czujesz to, co my :-)
oj kochana ja to juz od paru miesiecy mam problem ze spaiem w nocy, choc dzisiaj bylo w miare ok, wstaje czesto siusiu, budze sie z bolem jak przekrecam sie z boku na bok i to mnie bardzo meczy, nie moge zalesc sobie miejsca, boli mnie tez brzuch jak na okres, ostatnio dosc mocno i czasami strasznie odbyt :ico_placzek: tez tak jak WY wolalabym juz miec synka przy sobie, ale coz zostaje czekac cierpliwie choc tej cierpliwosci brak.......
Mój mąż ma urlop od 18 do 31 a później wraca do pracy więc nie chcę zostać sama, a reszta rodziny pracuje - samego porodu raczej się nie boję ale tych pierwszych dni po porodzie boję się cholernie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
wiesz co wcale sie nie dziwie, bo mnie tez to przeraza, boje sie, ze jak moj maz bedzie musial wyjechac to wtedy sie zacznie akcja porodowa, a ja sama w Niemczech normalnie strach :ico_placzek:
Dziewczyny zycze Wam aby Wasze maluchy jak najszybciej wyszly juz z brzuszkow, bo mamusie nie moga sie ich doczekac, trzymam kciuki