czesc! wczoraj bylismy byczki ogladac, przynajmniej z domu wyszlismy :ico_oczko: a! inauguracja igrzysk zaliczona... w czesci, bo chrapnelo mi sie :ico_haha_01: defilade przespalam (zreszta i tak pl nie pokazano tutaj...) a mezu obudzil mnie na zapalenie znicza - super, nie?? :ico_brawa_01:
Dziewczyny - planujecie zakup spodni ciazowych czy moze bedziecie chodzic w getrach? Co w ogole z ciuchami?
ja mam juz komplet spodni, problem, bo dlugie wszystkie :ico_zly: ale w domu na golasa latam, bo za goraco mi, a na ulice mam spodnie podwijane... trzeba sobie radzic jakos, a brzuchal juz wydatny... nie liczac, co mnie czeka :ico_noniewiem: odnosnie stanikow - ja mam mikroskopowe krostki wiec nie ma problemu :ico_haha_01: teraz urosly na tyle, ze w ogole widac, ale nie sadze, zeby jakos zbytnio sie uwydatnily jeszcze :ico_oczko: dopiero pozniej, jak dzidzia sie urodzi, nabiora pokarmu i urosna na miesiac :ico_haha_01: :ico_oczko: najwygodniejsze sa ponoc staniki bawelniane. a majtki... dlaczego nie wolno stringow nosic? sa kobiety, ktore uwazaja je za najwygodniejsze, bo pod brzuch. ja ogolnie ich nie lubie, ale jesli komus wygodnie, to chyba nie ma przeciwskazan? a bluzki... teraz mamy to szczescie, ze jest moda na takie marszczone w biuscie i rozszerzane do dolu, wiec luzik, mozna "normalne" bluzeczki kupic a pasuja na ciezarowki :ico_brawa_01:
odnosnie badan, to sie nie wypowiadam... zalerzy duzo chyba od lekarza, bo w "normalnym" przypadku ponoc badania krwi co miesiac (wykluczenie anemii) a w wys. ryzyku przez 3 mce zrobili jedno badanie :ico_noniewiem: oszczedzaja??? :ico_haha_01: :ico_oczko:
musze fotki na fotosika wrzucic i pochwale sie wam moimi ciuchowymi niektorymi zakupami :-D wczoraj w koncu zrobilam fotki tego, co sie suszylo kiedys tam :ico_oczko: to pokaze wam ze naprawde fajne rzeczy mozna znalezc na szperach :ico_sorki: