MELDUJE SIE LASECZKI PO WESELICHU;) Było czaderskooooooooooooooooo mimo ze to wesele zupełnie bezalkoholowe było powaga :)-nawet szampan na toascie był picolo.
I co jednak jak sie ktoś umie bawic to sie zabawi nawet bez alkoholu,wszyscy bawili sie super,nikt nie pprotestował było naprawdę fajnie.
Ubawilismy sie na całego,az do takiego stopnia co prawie nigdy w moim przypadku nie ma miejsca ze pod koniec ok 3.00 siadałam i masowałm stópki bo juz nogi niedomagały ale to tez z winy bucikow a raczej mojej sklerozy bo wiedziałam ze mam mega wysokie szpileczki i do tego nogi nieprzyzwyczajone bo teraz całe lato smigam w japonkach. Miałam zabrac butki na zmiane i zapomnialam coz wiec jak wracalismy to w samochodzie siedzialam na boso i po klatce schodowej juz tez szłam na bosaka i kustykałam hehehehe. Dzis juz lepiej zdecydowanie ale juz powiedziałam ze za tydzien na 100% bire inne na zmiane bo w tych wysokich to tak gora 3 godzinki no moze z 4 sie wytrzyma i pozniej czas na zmiane;)
Ogolnie atrakcja wesela była czekoladowa fontanna no rewelacja. Wyobrazcie sobie spływajaca lekko ciepłą czekolade mleczną-milkę no niebo w ustach. Do tego na około tej fontanny były na miseczkach rozne owoce i brało sie patyczek nakłuwało owoc po czym zamaczało we fontannie rewelka:)))) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . W momencie przerwy tzn. przerw w muzyce nie bylo wcale leciala muzyka cały czas ale w chwilach małej przerwy kiedy gosci nie było widac ani na parkiecie a osób było 110 hehe i przy stołach tez nie to kierunek był jeden-fontanna hehehe.
No poza tym sporo innych pysznosci,tyle jedzenia ze chyba przez miesiac bedą jesc tyle zostało ale wszystko było pychotka.
glnie bylo to wesele miesznae religiami bo polsko-arabsko-kaszmirskie wiec muzyka tez rozna i dla kazdego cos miłego. Mojemu dawidkowi tak sie spodobały kaszmirsko-arabskie melodie ze dzis juz szukał na torencie hehe i zapowiedzial ze musimy od tej kumpeli załatwic sobie płytke ;)
No wiec rozgrzewke mielsimy za tydzien w sobote ciag dalszy kolejne wesele,pozniej 2 tygodnie odpoczynku i trzecie.
Zaraz postaram sie zgac fotki z aparatu do kompa jak mi starczy sił moze wam dzisiaj wkleje a jak nie to jutro napewno.
KELLY Gratuluje po pierwsze odwagi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,po drugie pieknego tatuazu. ogolnie za tatuowaniem siebie nie jestem ale ten jest imponujacy i bardzo efektownie sie prezentuje na twoich plecach naprawde jestem pod wrazeniem.:)
Fotki z wakacji sliczne.
CELOWO CIEMNIEJSZA FOTKA ZEBY BYLO PIEKNIE WIDAC JAK SLICZNIE SIE MIENILA SUKNIA PANNY MLODEJ:),jak z bajki cudnie prawda ;)
ACHA JESTEM TEZ ZA ZAMKNIECIEM NASZEGO WATKU,TO CO PISZEMY JEST TAK OSOBISTE ZE TEZ JESTEM JANAJBARDZIEJ ZA;)
KAJUNIA25 zaczelam czytac bilansik ale zabrałam sie za wklejanie fotek wiec reszte doczytam jutro,super sie zapowiada lekturka ;)