Czyli co, mam wysłać wiadomosc do administratowa : WYBIERAMY OPCJĘ 2 ! Ok, ide wysyłać, ale mozliwe, że będziemy musiały znów startowac od strony 1, bo nie mam pojęcia czy bedziemy musiały się przenieśc na "nowe forum" czy to zrobią jako prywatne. Nie zapytałam Ale jeśli tak będzie to co, dalej jesteśmy za?
Myślę że większość z nas jest za tą opcją!
Też właśnie myślałam że będzie trzeba zaczynać od nowa, ale potraktujmy to jako "nowy rozdział" z okazji 1,5 Roczku Lutowych Dzidzi 2007 :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-08-10, 21:35 ]
KAJUNIA dzieki hehe to owisz ze moje pantofelki hm tez mi se podobaja ale są tak piekielnie wysokie hi hi kiedys to tylko w takich chodziłam,teraz jak z wozeczkiem smigam to na płasko wiec wytrzymac w nich było ciezko ;);
Wiesz co ja zawsze jak tylko cos bierze Amelcie podaje jej cos typu Rutinacea takie cos jakby rutinoscorbinek w syropku tak dosłownie 2,5ml. niby podaja ze od 3 roku zycia ale mi pediatra to zaleciła wiec luz. No i nawet jak ona juz ci jest rozpalona bym jej podała cos typu paracetamol lub nurofen bo to tez działa przeiwzapalnie a po co ma sie biedulka meczyc ;)
Daj znac pozniej co z Milenką.
Ja uwielbiam buciki na koturnach i kiedyś obsesyjnie nosiłam nawet jak chodniki były oblodzone i ledwo szłam hihi ale to dosyć dawno było, każdy się zastanawiał po co mi takie buty szczególnie w mrozy ale ja kochałam kozaczki i szpileczki.
Te Twoje butki z wesela zwróciły moją uwagę bo są mega stylowe :ico_brawa_01: I cudnie "ozdabiają" nóżki.
Teraz Milka śpi rozpalona jest strasznie ale jej nie będę wybudzać, za jakiś czas na pewno sama wstanie z płaczem to dam jej Panadol bo zawsze się sprawdza a za radę o Rutinoscorninie dzięki, nawet nie wiedziałam że w kroplelkach jest :ico_haha_01: