i jaka cena przystepna :ico_brawa_01: na wesele - super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: (ta kremowa :ico_oczko: )a sukienka moze coś takiego
ponoc jesli nie czujesz ruchow dziecka, to zaleca sie wlasnie polozyc na lewym boku, wtedy jest wieksze utlenienie czy costam - dzidzi wtedy daje o sobie bardziej znac :ico_haha_01: moj wlasnie mi mowi, ze jogurcik jest pycha :ico_oczko: tylko czemu mi chce watrobe prztracic??? :ico_szoking: :ico_haha_01:Mój Bartuś chyba nie lubi spać na lewym boku, gdy tylko się przekręcę na lewo od razu czuję jakiś dziwny dyskomfort w brzuszku... :ico_noniewiem:
musze mezowi komorke zakosic i nagrac nasze "poranne czulosci" :ico_haha_01: :ico_oczko: fajnie to wyglada - alien na calego :-D :ico_oczko:
magda83, stawiaj polowkowe :ico_tort: :ico_haha_01:
asika82, buziaczki dla Antosia - 4 miesiace!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: no i gratuluje braku rozstepow :ico_brawa_01: jestes pierwsza, o ktorej slysze ze sie nie poddala tym dziadom majac "genetyczne uwarunkowania" :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: napawa optymizmem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzis, bo Antos konczy 4 miesiace, no i Magda ma dzis połowinki :ico_tort: