12 sie 2008, 16:13
dziendoberek
ja jakos ostatnio nie mam serca do tt ani do niczego..chodze wciaz wkurzona i zmeczona... :ico_noniewiem: ale nie smece!
Dla Adusi z okzaji urodzinek duzo , zdro9wka i szczescia! Niech rośnie duża i zawsze uśmiechnięta!! :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
dzis mialam zalatany dzien. Bylam u zlotnika odebrac lancuszek i bransoletke, bylam dac ksiazeczki zdrowia do podbicia, bylam w banku konto zalozyc Oskiemu, zrobic zdjecie 8-ek gornych, potem bylam w urzedzie wojewodzkim po paszport malego i bylam u denstysty zarejestrowac sie na sobote na rwanie zeba i reperacje 7-ki :ico_haha_01:
bylam tez w tesco na zakupach..
teraz siedzimy z Oskim po obiedzie .. pochmurno u nas i nijako..nic sie czlowiekowi nie chce...
mamy od 2 dni kryzys, Oskar sika w majty, kupe robi na podloge :ico_szoking: , po polnocy sie budzi i mamuje kilka godzin, jakis dramat...........
mam nadziejej ze to przejsciowe....\
wszystko bylo super i nagle taka akcja ech...
a ja wstaweiam sobie apasracik na gorne zeby, musze je poprostowac, i najpierw wytrwac 8-ki bo to przez nie mi sie zeby krzywia, no ale coz czego sie nie robi aby poczuc sie ladniej :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-08-12, 16:19 ]
Gabrysiu foteczki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ślicznie Emilka wygladała!!
i faktycznie duża z niej dziewczynka :ico_brawa_01:
my z Oskim idziemy 21 na szczepienie zalegle wiec bedziemy wiedzieli wtedy dokladnie ile wazy...
jak warze go w domuy to wychodzi 11,5-12 kg a jak mierze to 88-89 cm..
jakos tak w ciagu miesiaca wyciagnal mi sie synus troszke... :ico_haha_01: bo jak go mierzylam 1,5-2 miesiace temu to mail 83-84 cm