caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sie 2008, 12:22

Ja sie chyba zastrzelę, bo nie widze u siebie ani zdjęć Syli ani Kari :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Syla nie martw się, oskar też nie waży jeszcze całych 10 kg :-) , sportowy kurczak z niego :-D :-D

Katrin kochana to ty byłaś na urlopie, ja nic nie wiem o tym, chyba że skleroza ciążowa :ico_noniewiem: :-D

Dagles aty czemu tyle strajkowałaś :ico_nienie: :ico_nienie:

syla75
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

11 sie 2008, 12:59

WITAJ DAGLES JAK TO CIE NIE PAMIETAMY PAMIETAMY CIEBIE I TWOJA 1SZO KWIETNIOWĄ JAGÓDKE HALO PISZ TU Z NAMI KOCHANA CO TAM U WAS SIĘ DZIEJE

KARI SUPER ZDJECIA FAJNIE ŻE MIELIŚCIE POGODĘ

CARO NIE WIEM DLACZEGO SIE NIE WYŚWIETLAJA JA WIDZĘ I SWOJE I KARI ZDJECIA

[ Dodano: 2008-08-11, 13:00 ]
DZISIAJ JUZ TROCHĘ LEPIEJ DOLINA LEKKO MINĘŁA A MĘZUS MI NAPISAŁ ŻE MOŻE WE WRZEŚNIU NA JAKIS WEKEND UDA MU SIE PRZYJECHAĆ TO SIE UCIESZYŁAM :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-08-11, 13:01 ]
MARTYNCE WYCHODZA TRÓJKI NA DOLE I DO GÓRY I JEST MEGA MARUDA NIGDY TAKA NIE BYLA

[ Dodano: 2008-08-11, 13:02 ]
KATRIN WITAJ PO WAKACJACH

A NIE WIECIE KIEDY WRACA MRÓWECZKA Z ERYSIOLKIEM????????????????????????BO TROCHE SIE NIEPOKOJE ZE SIĘ NIE ODZYWA

[ Dodano: 2008-08-11, 13:02 ]
A I KOLKI NIE MA I MORDECZKI?

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2008, 12:07

Kurcze nasz wątek chyba jest już spisany na straty :ico_placzek: :ico_placzek:

Ja też się martwie o Mróweczkę bo chyb już wróciła z Polski :ico_noniewiem:

Syla to fajnie,ze mężuś przyjedzie, bo do świąt to kupa czasu :ico_placzek:

Piszę się ktoś na kawusię :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-08-12, 12:08 ]
Kolka a ty co zasnęłaś na którejś wiśni czy jak????????????????

Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

12 sie 2008, 14:21

Kolka a ty co zasnęłaś na którejś wiśni czy jak????????????????
:-D :-D :-D O mały włos, a bym zasnęła, tyle, że się nie dało bo piekielnie gorąco było i taki jeden upiór spać nie dawał :-D
A tak w ogóle to witam Was :-D
Nie popisze zbyt wiele, bo czasu mam mało. Nie pisałam tyle, bo te wiśnie sie przeciągnęły, kompa oddałam do naprawy i 3 tygodnie tam siedział, miałam najazd gości znad morza itd. A teraz tak jak planowałam remontujemy mieszkanko i roboty jest dużo, latanie po sklepach itd. Same wiecie jak to jest. Poczytałam Was pokrótce, ale zaległości będę odrabiać na raty. Buźki dla Was. papa

[ Dodano: 2008-08-12, 16:54 ]
Dziewczyny, mam prośbę: Musiałam od nowa instalować gg, bo dysk mam teraz niemal dziewiczy... Wyślijcie mi swoje numery na gg :ico_sorki: Nie byłam taka przewidująca i nie wyeksportowałam listy. I teraz mam puste pole w gg :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-08-12, 23:06 ]
Dziewczyny, to skandal co się na tej stronie dzieje! :ico_olaboga: :ico_olaboga: To ja w trakcie remontu mam czas posiedzieć... WSTYD :ico_nienie: :ico_oczko:

syla75
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

13 sie 2008, 08:54

ja śledzę cały czas ale z kim mam pisać jak od wczoraj tylko ty posta napisałas
Julka świetnie wyglada w tej czapie policyjnej

[ Dodano: 2008-08-13, 08:55 ]
frekwencja spada do zera masakra obudżcie się jakby kazda codziennie chociaz jednego posta napisała to by było juz cos

Awatar użytkownika
Kolka

13 sie 2008, 09:27

Wpadłam tu na kawkę, ale sama muszę pić.... Ech... idziemy na dwór w takim razie :ico_noniewiem:
Syla dzięki za numer gg. Zdjęcia z wakacji super. "Zazdraszczam" Wam :-D

kamelek1
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 sie 2008, 09:40

hej dziewczyny
ja was podczytuj epodwarunkiem , że jest co :ico_placzek: w pracy mam taki zapiernicz , za masakra w domu szykuje mieszkanie i wiecie jak jest tym bardziej ze jestem sama i musze ogarnąc i prace i dom i to nowe mieszkanie i Lenke , która jest rozrabiarą na całego , ale perspektywa urlopu i wypoczynku w ciepłym miejscu mnie nastawia opytmistycznie do tego wszystkiego od przyszłej środy mam urlop jedziemy na Chorwacje na 2 tyg wiec mam nadzieje odpocząc
pisze dziewczyny piszcie

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 11:20

Obrazek

[ Dodano: 2008-08-13, 11:59 ]
jedziemy na Chorwacje na 2 tyg
zazdroszczę :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Kolka ja nadal nie mam GG, wiec nonono :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

13 sie 2008, 13:39

ja też zazdroszczę.... tak mi się marzy Chorwacja... Mmmm Zabierzecie mnie ze sobą? :-) :ico_sorki:
Caro, no jak to tak?? :-D

katrin
Papla
Papla

13 sie 2008, 16:11

Ciagle nie mam czasu na poodpisywanie WAM a tyle sie podzialo,bo np Delicja smiga juz piekna fura i chcialam pogratulowac,Hektorka dorobila sie niani,ktora umie przebrac kupolka(moj maz nadal tego nie robi),Caro juz w drugiej polowie ciazy :ico_szoking: ,Syla i Kari byly na pieknych urlopach nad morzem i wkleily superasne zdjecia,Mordeczka wygrala konkurs na TT,wiec tez gratulacje a Kamelek mial urodzinki i tez chcialam zlozyc zyczenia wszystkiego najlepszego.No i nareszcie Kolka wrocila z wisniowego koszmaru i ma w koncu komputer sprawny.Ja po ostatniej naprawie tez nie mam GG,bo niewyimportowalam listy znajomych,wiec stwierdzilam,ze nawet nie instaluje na nowo :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Ja ciagle nie wyrobiona z robota,chyba zwariuje,po prostu zero madrej organizacji.Antosiowi rosnie w szparze zab :ico_szoking: ,prawdopodobnie jakis dodatkowy mleczak,ale mamy czekac jak wszystkie wyjda a na razie jest ich 13 i 4 nastepne w drodze.Przyplatala sie nam chyba jakas grypka jelitowa a w przedostatni dzien w Polsce synusia dopadl kleszcz.Dobrze ,ze maz go w calosci wykrecil,ale i tak trzeba obserwowac.Pozdrawiam

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”