Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

13 sie 2008, 13:44

Barbara, Kingę muszę pilnować z sikaniem. Niby chodzi w majtach, ale mało kiedy pamięta, aby samej poprosić. Ja pytam co parę minut, czy nie chce siku.

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

13 sie 2008, 14:07

Kristi, super fotki,na pewno świetnie sie bawiliście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

13 sie 2008, 14:17

Kristi, u nas pewnie tak jak u Gabi, myślę, że długo by trwało wyciąganie Pyzy z placu zabaw.
My mieliśmy nadzieję, że jutro wyjedziemy na kilka dni do Mikołajek, ale pogoda zrobiła się do niczego. Pewnie będziemy siedzieć w domku :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-08-13, 14:20 ]
Jejku, czy tez macie takie problemy z netem? Coś mi się zawiesza, nie mogę edytować swoich postów, zostawia mi tyle wolnego miejsca przed podpisem (po poście) :ico_zly:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

13 sie 2008, 15:30

Gabi, Żaba to jest program do wklejania zdjeć ale ja też korzystam z Fotosika

Awatar użytkownika
Barbara
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 sie 2008, 18:08

Zdjecia rewelacyjne :ico_brawa_01:

Oj zazdroszcze Wam z tym nocnikiem dziewczyny, Asia to jak robi kupke do pampersa, to mnie wygania z pokoju, i mowi: "mama idz śmuć się tam!" (to ja jej czasami mowie ze mi smutno, ze nie chce isc na nocniczek, chociaz doskonale wie kiedy bedzie robila kupe!)

A teraz troche zaleglych zdjec z nad morza:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ups, chyba sie za bardzo rozpedzilam... Sorki za ilosc :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 22:42

Hej wam :-)
My juz po basenie.. Bylo normalnie Bosko!!
Nicolka spala dzisiaj tylko 1,5 godziny i byla troche marudna,ale mowie wam jak mala zobaczyla wode to juz zapomniala o wszystkim odrazu jej humor wrocil i tylko chciala byc we wodzie caly czas ;-) nawet mala pausa jej przeszkadzala.. oh super,a Marcusek pieknie tak mu sie podobalo w wodzie.. machal sobie slicznie nozkami,i byl taki grzeczny i kochany i wcale nie plakal tylko tak super sie pluskal raz z mama a raz z tata tak samo jak Nicolka ;-)
I ogulnie pieknie bylo ;-)
A jak wracalismy juz to w aucie nam dzieci pozasypialy.. Tylko Nicole przenioslam do jej lozeczka w jej pokoju.. i Marcuska tez polozylam do jego lozeczka,i spia moje skarby pewnie juz do rana ;-) Podejrzewam ze Nicole do nas w nocy przyjedzie.. ale narazie mala jest zmeczona i spi jak susel :ico_oczko: tak samo Marcusek :)
Ok to pokaze wam jeszcze foteczki jak sie pluskalismy troche ;-) :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Oj tak macie racje,swietnie sie bawimy i spedzamy urlopik mojego mezulka ktory sie powoli konczy.. bo juz od poniedzialku mezus idzie do pracki,no i wracamy do codziennosci ale ciesze sie ze jeszcze pare dni tak pobedziemy sobie wszyscy razem ze soba tak rodzinnie ;-)

Zdjecia super ;-)

Gabi,Mama_Ania - to jest tak z Nicolka ze ona tez ma problemy plac zabaw opuscic.. tylko ze jak mala widzi jeszcze inne dodatkowe atrakcje to chce poprobowac wszystkiego i dlatego bez zadnych wiekszych problemow opuscila plac zabaw i sie bawila zajmowala innymi rozrywkami ;-)

Ok ja bede uciekac milej nocki i buziaki papa

Awatar użytkownika
Barbara

14 sie 2008, 08:56

Dzien dobry dziewczynki! :-)

Kristi, widac ze cala Wasza 4ka sie super bawila na basenie :-) :ico_brawa_01:
Super zdjecia !!!

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sie 2008, 09:45

Witajcie Mamusie ;-)
U nas dzisiaj piekna pogoda,i dzisiaj zostajemy w domku,moze pozniej pojedziemy na spacerek na Plac Zabw,ale ciesze sie ze mamy piekna pogode,dzisiaj bedzie Upal ;-)
Pozatym teraz Nicolka sobie patrzy na swoja bajke a ja mam chwilke czasu ;-)
Dzisiaj jedziemy tez na zakupy i tak ladnie mija dzien ;-)

Dziekuje wam kochane za mile slowa,ciesze sie ze wam sie foteczki podobaja, o fakt mielismy duzo radosci i frajdy na basenie :-) Ja to uwielbiam sie pluskac i lubie wode a Nicole to wode kocha nie chciala wogule z niej wychodzic ;-)
Milego dnia wam zycze i buziaczki dla was paap

Basia ale Asiunia juz duza,piekne foteczki i widac ze malej sie podobalo nad morzem,a powiedz tez sie uwielbiala pluskac w morzu?? Tez uwielbia wode jak moja Nicolinka,pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

14 sie 2008, 10:00

Gabi, mnie woda też nie pociąga. Ja owszem, nad wodę tak, ale na trawkę lub piaseczek i wystawiam cialko w kierunku słonka :ico_haha_01: . Jak jedziemy nad jezioro, to Grzesiek z Kingą łazi po wodzie.
U nas tez dziś ładnie. Zaraz G. wyrwie się z pracy i musimy jechać do MOPS-u. Kurcze, wymagają jakichś starych pitów 11 z 2006 i 2005, aby dać nam rodzinne na dzieci i becikowe na Patryka. Cholera mnie bierze. Przecież ja nie pracuję, więc dochodu nie mam, tylko G. więc ani nie mamy przekroczonych dochodów ani nic. Nie wiem, o co im chodzi. A pieniądze na dzieciaki "wiszą" już 3-ci miesiąc zablokowane u nich. Ja nie mogę znaleźć jednego pitu, firma nie istnieje. Nawet nie wiem, gdzie szukać jakiejś kopii... :ico_zly:
Klusek jeszcze śpi, Pyza po śniadanku, ogląda bajkę.
Z naszego wyjazdu nici, bo mój małż w sobotę pracuje :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: .

Dziewczyny, mam pytanie- czy Wasze maluchy też budzą się w nocy z płaczem??? Kinga już pewnie ze dwa tygodnie płacze. Zawsze między 3 a 4. Czasem trzeba przy niej poleżeć, a czasami wystarczy iść do niej do pokoiku, pogłaskać po główce, przytulić, coś spokoinie pomówić. Trochę mnie to martwi...

Awatar użytkownika
Barbara

14 sie 2008, 10:12

a powiedz tez sie uwielbiala pluskac w morzu?? Tez uwielbia wode jak moja Nicolinka
Asiula uwielbia wode! :ico_haha_02: , zreszta ja tez :-) . Co do morza, to bylo troche za zimno zeby sie wnim pluskac, ale nozki moczyla :ico_haha_02:
musimy jechać do MOPS-u.
oni to potrafia doprowadzic czlowieka do nerwicy :ico_zly: :ico_zly:
Dziewczyny, mam pytanie- czy Wasze maluchy też budzą się w nocy z płaczem???
Asia ostatnio to bardzo czesto budzi mi sie z placzem w nocy, ale mysle ze to przez zabki, moze Kingusia tez przez zabki Ci placze Aniu?

Powiedzcie mi dziewczyny co z Izą i diem no i Maggie ?? Bo nie jestem na bierzaco a jakos ich nie widzialam... :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-08-14, 10:12 ]
u nas tez zapowiada sie upalny dzionek :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”