delicja, szkoda,ze nie wiem na ktorym niemieckim programie jest losowanie lotka,moze i mojemu sie spodoba,bo on wszystkim szybko sie znudza,normalnie makabra.Teraz nawet Teletubisie juz go tak nie bawia,choc ciagle na chwile zwracaja uwage.Wczoraj zeby ugotowac obiad musialam mu dac butle po Coli (ktora dokladnie wylizal)a potem dalalm mu paczke rurek(slomek) do picia no i mialam pol godziny spokoju zanim wszystko wsadzil do butli.Polecam ta zabawe.
Kolka,
katrin napisał/a:
Witajcie nocna pora,mialam nie wchodzic
co to znaczy?? Wchodzić tu trzeba i już!!
ja tylko dlatego nie chcialam wchodzic,ze chce w koncu dom doprowadzic do stanu uzywalnosci,bo normalnie jakbys zobaczyla jak u mnie wyglada to przestalabys sie ze mna kolegowac :ico_wstydzioch:
Wracajac do sesji to naprawde sie ciesze,ze jednak tam dotarlam,a nie bylo latwo bo jezdzilismy ponad godzine po Bielsku(jakby to jaka metropolia byla) szukajac pani fotograf.AP to jedna z najpiekniejszych kobiet jakie widzialam, a przy tym taka ciepla mama i profesjonalistka :ico_szoking: Jej maly Szymus wspinal sie po niej jak robila zdjecia,niesamowite to bylo.Antos sie buntowal i przy mnie tylko plakal,wiec ja w koncu pilnowalam bialego tla bo ciagle Antos,Szymus albo kot go rujnowali :-)
Tak,wiec goraco polecam wszystkim Wam jak tylko bedziecie na poludniu to zaszalejcie z taka pamiatka dla maluchow.Mysle,ze warto.