A cos sie dzieje Gabi ze idziesz z wynikami? czy tak tylko profilaktycznie?Ja dzisiaj musze isc do lekarza, pokazac Emilki wyniki morfologii
Racja!! nawet suwaczek chyba miala...Mi sie wydaje ze Maggie mowila ze na urlopik nad morze jedzie

ogromne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Antosia !!!! Ale zazdroszcze...... Ja juz nie wiem jakich metod urzywac, zeby Asia 'polubila' nocniczek :ico_placzek: :ico_olaboga:Pożegnaliśmy się juz (mam nadzieje) na zawsze z pampersami
czekamy! :ico_oczko:Pózniej wkleję fotki
jestem jestem bo bardzo sie za Wami stesknilam, i ciesze sie ze tak milo mnie na nowo przyjelyscie, az sie lezka w oku kreciO i widze że Basieńka wróciła :523: :524: :527: :528:
nio to czekamy hihi :-DNo bardzo żałuję, że nie możemy się spotkać, ale może w przyszłe wakacje pojedziemy gdzieś blżej Zakopanego? :ico_oczko: :ico_sorki:
:ico_haha_01: czekamy :ico_haha_01:Pózniej wkleję fotki.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak sie Antkowi zdarzy to trudno .... bic sie złego przeciez nie stanie ... ale trzeba go dopingowac i za każdym razem teraz chwalić ...Pożegnaliśmy się juz (mam nadzieje) na zawsze z pampersami.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość