dostaje tylko smoczka i pieluszke do przytulenia
muszę nauczyć Małego żeby zasypiał z pieluszką bo jak do tej pory to zasypia tylko z moją ręką przy buzi :-D Już nawet tata nie umie Go uspać. Powiem Wam, że z mojego dzidziusia mami synek się robi. Dziś tylko mama i mama bo inaczej płacze jak nie wiem co.
Może to te zęby :ico_noniewiem:
no to się tak nastawiam, jutro powiem czy byłam twarda
To już też odkryłam teraz muszę się dowiedzieć czemu mój Skarb budzi się co godzinę z płaczem :ico_noniewiem: bo dziś też pobudki co godzinka i tak na zmianę jeden dzień jest ok a na drugi już tragedia,nawet dziś wstałam wyspana po tym co godzinnym budzeniu,już sie przyzwyczajam.
Dziewczyny naprawdę warto jedna lub dwie noce przemęczyć i przeczekać płakanie.
Nam się teraz tak fajnie śpi. Nam wystarczyło pół godziny miesiąc temu i Mały już nie je co godzinkę. Mamy tylko 2 karmienia i nie ma płaczów w nocy.
Tylko trzeba naprawdę myśleć, że robi się dobrze i sie nie poddawać. MI się aż chciało płakać jak widziałam jak Mały patrzy tymi słodkimi zapłakanymi oczkami i prosi o mleczko :ico_placzek:
Kicia10, mi lekarka powiedziała, że Krystianek dlatego tak budził się z płaczem bo brzuszek Go bolał z powodu ciągłego jedzenia.
Powodzenia Wam życzę :ico_oczko: