Zartujesz :ico_szoking: Do nonono jest???????????Miszkakupilam ten aparacik do sluchania serduszka dziecka z argosu-i powiem Ci ze chyba jutro polece go oddac
No to straszne!!!!!!!!!!!1A tak sie z niego cieszylam :ico_placzek: A moze moj bedzie lepszy,kupilam na ebayu :ico_placzek: Na pewno nie,przeciez byl tanszy :ico_placzek: No to nonono :ico_olaboga:Niby cos slychac ale ja prawie nic nie slysze a wsuchuje sie jak glupek i te suchwki takie beznadziejne ze trzeba przyczymywac kabelek zeby stykaly -za 30F mogli sie juz bardziej postarac
no mam nadzieje dziewczynki :-Dnastepnym razem jak Ty bedziesz to bedzie 50 stron :ico_haha_02:
no to faktycznie ja tez bym oddala, skoro nie słychać i trzeba się nagimnastykować, szkoda kasyNiby cos slychac ale ja prawie nic nie slysze a wsuchuje sie jak glupek :ico_noniewiem: i te suchwki takie beznadziejne ze trzeba przyczymywac kabelek zeby stykaly :ico_olaboga: -za 30F mogli sie juz bardziej postarac :ico_zly:
oj kochana jak mi Ciebie szkoda, to nie gotuj mu, niech sam sobie cos zrobi :ico_zly: jak mozna zostawic zone i to ciezara sama w domu na tak dlugo :ico_olaboga:Musze pijakowi obiad gotowac,taka niedziela wlasnie,dalej spi po imprezie,zaraz wstanie zje obiad i pojedzie na reszte dnia zabawiac sie w tlumacza kolegi :ico_placzek:
juz niedlugo kochana, bedzie z Toba Kubus i bedziesz poswiecala mu caly swoj czas :-)uz bym chciala dzidzie moja,wtedy moze mi sie w ogole nie pokazywac :ico_placzek:
oj mialam mialam, myslalam, ze juz nie dam rady :-DNo to Pati miala co poczytac :ico_brawa_01:

współczuje ci kochana!!! g:( ale już nie długo synuś wynagrodzi ci to wszystko!!!i zobaczysz pewnie i tatuś też sie zmieni! a to dla ciebie na pocieszenie :ico_prezent: a mój już za godzinke bedzie,to dobrze bo bardzo sie za nim stęskniłam! ah te pieniądze,do czego zmuszają,ale dobrze ze moze zarobić dodatkowo! :ico_brawa_01:Musze pijakowi obiad gotowac,taka niedziela wlasnie,dalej spi po imprezie,zaraz wstanie zje obiad i pojedzie na reszte dnia zabawiac sie w tlumacza kolegi Juz bym chciala dzidzie moja,wtedy moze mi sie w ogole nie pokazywac
juz niedlugo kochana, bedzie z Toba Kubus i bedziesz poswiecala mu caly swoj czas
Oj.Dziekuje Wam kochane dziewczynki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: No coz kazdy ma to na co sobie zasluzyl,to niestety rowniez moja wina,ze tak rozpuscilam tego chlopa.Ale obawiam sie ze teraz kiedy bede miala dziecko,strasznie mu sie tym czknie :ico_noniewiem:a to dla ciebie na pocieszenie
no na pewno, bo wieksza uwage poswiecisz malemu, ale wiesz z jednej strony to i dobrze, moze w koncu doceni CiebieAle obawiam sie ze teraz kiedy bede miala dziecko,strasznie mu sie tym czknie :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość