17 sie 2008, 16:34
hehehehe no miło mi, że jestem tu mile widziana :ico_wstydzioch:
faktycznie, że jak R nie ma to więcej w domu jestem i dzięki temu mam więcej czasu na tt; bo jak jesteśmy razem to ciągle gdzieś coś... i potem w domu pranie sprzątanie gotowanie... a potem praca.... no i qrcze nie wyrabiam żeby tu częściej wpadać :( chociaż bym chciała, i jak już wpadam to najczęściej w weekendy - a wtedy Was tu mniej :/
ladybird23, :ico_brawa_01: dle Mili, że taka zdolniacha, moja to w ogóle nie gada, dużo pokazuje tylko i rozumie większość :-)
zborra, no :ico_haha_01: masz rację z tymi butami; z ccc jedne mieliśmy i w ogóle to fajne ale nie ze skóry i jej się noga pociła, ale wiem, że tam skórzane też są, więc będziemy szukać :)
domkiem się nie przejmuj możecie przeież sobie najpierw gdzieś połazić, zwiedzić okolicę :ico_oczko: będzie dobrze, życzę Ci udanego wypadu i spokojnego pakowania :-D
a ladybird23, fajnie że się trochę u Was uspokoiło z A
doris, no nie dziwię się, że po nocce na podłodze kiepsko się czujesz :ico_oczko: ja ostatnio przy usypianiu też ze dwa razy koczowałam na podłodze przy łóżeczku bo jak tylko chciałam odejść to był ryk :ico_noniewiem:
GLIZDUNIA, cieszę się, że Ty się cieszysz :-D :ico_brawa_01: to jest na prawdę rozczulające jak dziecko się tak przytula, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że aż tak bardzo wcześniej faworyzowała tatę :ico_noniewiem:
no i z niecierpliwością czekam na zdjęcia nowych zakupów :-D
qrcze piszę tego posta chyba z godzinę bo Iga co chwila mnie gdzieś ciągnie :-)
[ Dodano: 2008-08-17, 16:54 ]
doris, no hotel super, ale ceny jak dla mnie troche za wysokie :/