witam
ja od rana nerwica totalna z powodu mojego kompa, bo wczoraj juz zaczał cos powlnie chodzic, a dzis go odpalam i co? gu..nic nie chciał robic jedynie co moglam odpalic to było gg, udało mi sie sms'a posłac i wiecej nic, jak chciałam net załaczyc to mi wyskakiwało ze internet explorer jest niedostepny :ico_szoking: a poza tym nic..nawet oproznic kosza nie szło, nic nie działało..juz nie mowiac o tym ze miałam facetowi od tych naklejek co wczoraj pisałam przelew zrobic :ico_olaboga: ale uruchomiłam ponownie kompa i czekałam i czekałam i sie udało, zadziałało, ale czort wie co w nim siedzi :ico_noniewiem: a wogole to tylko jak jestem na tt to czasem tak jakby mi wirus jakis wpadł zaczyna mi sie powielac strona, normalnie otwiera sie mnostwo stron z tt...miałyscie tez tak?mnie to juz powoli irytuje i chyba własnie wczoraj zaczeło mi sie cos pieprzyc po takim wyskoku :ico_noniewiem:
ale zrobiłam wywod na sam poczatek :ico_wstydzioch: sory :ico_sorki:
Mała dzis spała ze mna poł nocy, choc ja głupia myslałam ze jak ja biore do łózka to jest juz nad ranem i A zaraz bedzie wstawał ale potem sie okazało ze jeszcze chyba z 4 godz spania mu zostalo :ico_olaboga: chyba jakas nieprzytomna byłam :ico_puknij:
zborra i widzisz super ze wyjazd sie jednak uda!!ty nie mozesz tak reagowac takim stresem, bo sie wykonczysz :-) to udanego wypadu zycze!! :ico_oczko:
jagodka ale Mila tez nie woła mnie namietnie " mama" " mama" ona umie to słowo powiedziec, czasem zawoła, ale rzadko :ico_noniewiem:
za to ost czesto mowi " dość" z podkresleniem " ść " bo to jej pieknie wychodzi :-D
zaraz wstawie link do naklejek
[ Dodano: 2008-08-18, 10:02 ]
http://www.allegro.pl/item413239359_nak ... afari.html