Witam,
ale fajnie jak tak z rana można od razu na tt wskoczyć :-D
Kocura wczoraj obejrzałam filmik z Zuzią ale zapomnialam o tym napisać :ico_wstydzioch: Oj zrobiła na mnie ta mała kobitka wrażenie, nie wiedziałam że takie obracanie z plecków na brzuszek może tak łatwo wychodzić :ico_szoking: , zwinna ta twoja Zuzka oj zwinna, uśmiałam się jak zobaczylam jak ona cała się trzesie przy tej grzechotce :-D
Oj mój Olo to całe lata za murzynami :ico_olaboga: kiedy on będzie takie wygibasy robił on nic tylko gdera i gdera a takie słowa mu wychodzą że czasem w szoku jestem i ten jego przeraźliwy pisk że aż bębenki pękają :ico_olaboga:
Ostatnio jednak zauważyłam że w końcu zainteresował się swoimi nóżkami i teraz już za nie łapie wiec jakieś postępy są :ico_oczko:
Piekne zdjatko Olusia w niebieskiej kurteczce czy misiu... Strasznie mi sie podoba no i reszta exxxxtra
śliczne zdjęcia Olusia wkleiłaś. Fajny z Niego facet ....
Oluś jak model jakiś świetnie ubrany i bardzo mi się podoba jego czapeczka
Dziękujemy :ico_sorki: :ico_sorki: Ja to się śmieje że moje dziecko to prawie całe szmateksowe :-D ale ciiiiiiii :ico_wstydzioch: Ale czapeczka akurat z targowiska :ico_haha_02:
No i mialam sie pytac czy to ty maszw domku tak ladnie sciane zrobiona? Chodzi mi o te okienka
tak to u mnie, ta ścianka oddziela kuchnie od pokoiku z komputerem (w pokoiku ciemno bo jest malutkie okienko wiec trzeba było coś wymyślic zeby troche więcej światła wpadało)
Ja wogole jakos rzadko uzywam kombinezonu, Jasiu mial moze kilka razy...
Olek też ten prawdziwy gruby kombinezon miał na sobie kilka razy, w sumie to całą zimę korzystałam z kombinezonu polarowego.
walczę z nim cały czas smoczka daję jak się kręci, no bo się kręcił z 5 razy, i pieluszkę a normalnie to już by jadł z piersi...aha i w łóżeczku śpi kciuków nie puszczajcie do rana
NO juz mnie ciekawośc zżera jak tam po tej nocce żyjecie :ico_oczko:
Wczoraj ciągle płakał i ulewał. Ale to co wczoraj się działo to było najgorsze. I wieczorem rozbieramy Go a pielucha suchuteńka 5 godzin nie sikał Ja oczywiście w ryk bo myślałam, że nerki Mu nie pracują albo sie odwodnił
O jejku to musieliście się najeśc strachu , nie ma co , jak masz sie tak niepokoić to faktycznie lepiej do lekarza isć. Daj znać co tam doktorek stwierdził.
Mamo Zuzi co to znowu za kłotnie z twoim J ?? :ico_nienie:
Mam nadzieje że juz się na siebie nie gniewacie :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-03-03, 10:34 ]
Eska i jak zakupy,kupiłaś wózek??A Oluś był z wami na zakupach??
Zdjęcia super,też mały przystojniak ten Oluś i widzę że buciki chyba kupiłaś a się nie pochwaliłaś bardzo fajne.
Kicia zakupy jak zwykle - KLAPA :ico_placzek: w tym sklepie było tylko kilka wózków Chicco i koniec a w drugim kupa ciuszków, zabawek , wanienki , foteliki ale wózków brak :ico_zly:
Już teraz nie będe nic pisała jak będe sie wybierac bo nic tylk zapeszam :-D Teraz dowiecie sie jak wózek będzie juz nasz :ico_oczko:
A butki wygrzebałam z szafy bo mi się przypomniało że Olek dostał w paczce z męza pracy.