wiesz tak sobie mysle moze dziewczyny tak zadko nas odwiedzaja bo mało sie tu dzieje każda sobie mysli a co bede pisac jak i tak nikt tu sie nie pojawia i suma sumaru watek podupada :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a szkoda na lutowkach az wze a u nas :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:W ogóle dziewczyny jakos tak rzadko odwiedzają wątek.
nie jestes jedna w tych opini gdzie sie nie pojawie z Jula wszyscy mi sie pytaja ile ma jak powiem ze jeszcze 1,5 roku nie ma to robia takie oczy :ico_szoking:Gozdzik śliczne fotki. a Julka wyglada na nich jak duża dziewczynka. Nigdy nie uwierzyłabym , gdybym nie wiedziała, ze nie ma jeszcze 1,5 roku
jeszcze do tego Jula zaczeła wszystko mówic oczywiscie te trudniejsze słowa sa troche przekrecone ale wiadomo o co chodzi pamieta takze co jak sie nazywa ma niesamowita pamiec hihi tylko dalej chodzi jak kaczuszka choc ostatnio wydaje mi sie ze juz lepiej drepta
[ Dodano: 2008-08-18, 21:11 ]
noi zostałam sama :ico_noniewiem: Wojtek poszedł Jule usypiać na forum nikogo nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ech...