czesc dziewczyny wrocilam z urlopu bylo swietnie szkoda ze tylko tydzien :ico_placzek: u mojej mamy na podworku sa kury i swinki Kubus byl w niebowziety tylko oczka otworzyl i wolal koko koko :-D spiewl tra lala z babcia i happi nonono heh czyli happy birthday :ico_haha_01: i pirwszy raz odkrylam w moim skarbie mamin synka :ico_szoking: jak raz babcia chciala go polozyc spac to tak zalosnie mowil do niej mama mama ze nie miala serca i musiala mnie zawolac :ico_noniewiem: ale przynajmnie teraz wiem jak bardzo mnie kocha bo wczesniej wydawalo sie ze wcale mnie nie potrzebuje :ico_wstydzioch:
teraz wrocilismy do codziennosci troche smutno bylo ale juz coraz lepiej :ico_oczko:
majorowa, pisalas o tych histeriach Oskarka u nas jest to samo Kubus tak piszczy czasem bez powodu ze zwariowac mozna krzyczy kladzie sie bije mnie ja tez nie reaguje na to jak sie uspokoi przytulam i tlumacze ze tego czy tamtego nie wolno bo ...
eve.ok, tak to jest z tymi facetami my kobiety chcialy bysmy spedzac z nimi nasza kazda wolna chwile a oni potrzebuja spokoju :ico_noniewiem: ja tez czasem posprzeczam sie o to z lukaszem ale tak to wlasnie jest oni sa z innej planety poprostu :ico_oczko: a my no coz musimy ich kochac takimi jacy sa :ico_olaboga: :-D