Mariola, a jakiej firmy jest Twój wózek?
Gosia z Ulą spokojne jedzenie nie wchodzi w grę, Ona nie siedzi spokojnie podczas gdy wszyscy jedzą, Ona też musi coś jeść, chrupek, chlebek, cokolwiek, ale musi mieć coś w łapce, bo inaczej jest krzyk. Zresztą Ula się zrobiła bardzo wielki obżartusek i przez to robi się coraz cięższa.
Jola, ciężką masz sytuację, a nie masz możliwości wyprowadzić się do swoich rodziców na jakiś czas? A zdjęcia Mirusia super, ślicznie stoi, a co to za bobas się z nim w baseniku kąpie?
Pinko juz jestes wpisana :-D
Dziękuję bardzo :-)
Brawa dla
Nadusi za nową umiejętność :ico_brawa_01: Mamy Kasiu takią samą pościel do łóżeczka. Bardzo ją lubię :-)
Jak spokojnie było kiedy tylko leżeć mógł :ico_haha_01:
hehehehe, a wtedy każda z nas chciała żeby już chodziły te nasze szkraby ;)
A i wstaje już po 6 więc nie daje mamusi pospać.
To Ula też ostatnio o 7 robi pobudkę.
Renia0601 napisał/a:
A i gośćsię dzisiaj pomylił i wysłał mi drugą klawiaturę, nie rozpakowałąm ale takie samo pudełko jak wczoraj, a nie ja odbieałam tylko babcia, już pisałam do niego co z tym fantem mam zrobić.
Moze w ramach tego ze tak dlugo czekalas druga masz gratis... :ico_haha_01:
To samo miałam napisać... hehehe
Musze sie wam pochwalic,ze tak najechalam na chlopa,ze mog isc na impreze z kolezanka tylko dzieci musze pousypiac :-D :ico_brawa_01:
A widzisz, do chłopa czasem trzeba huknąć, żeby zrozumiał.... baw się dobrze :-)
A my już po kąpieli, teraz Ulek leży obok i ani myśli iść spać, obraca się na brzuszek i gada, pewnie zaraz podniesie krzyk, że się nią nie zajmuję...
Uciekam na razie, może później zajrzę