nomnie zalezy na Turcji bo w Tunezji i Egipcie juz byłam..ale wpislam sobie to gg i obserwuje cały czas :-)ak idzie szukanie wycieczki?
no, i to się nazywa pozytywne myślenie :-D napewno tak właśnie było, mocno trzymam kciuki by wszystko okazało się ok. czekanie i niepewność jest najgorszemam nadzieję, że na tym kolejnym scanie okaże się, że Młodzież moja po prostu wczoraj leżała tak, że nie można było uchwycić tych 4 komór serduszka...
ja tez ide dopiero 5 wrzesnia i bedzie to dokladnie poczatek 23 tygodnia :ico_ciezarowka:2 tyg więc będzie połowa września a ja będę w ok 23tc.
to chyba my wszystkie... albo niech wymysla takie podreczne domowe usg zeby mozna bylo samemu ciagle podgladac dzidzie :-Dja to najchętniej robiłabym usg co tydzień
dokładnie tak samo jest u mnie. z tym, że mi jeszcze lekarz dodatkowo zabronił wojaży ze względu na to moje złe samopoczucie i skoki ciśnienia. tak więc te wakacje spędzamy w domku, zresztą mój mąż i tak nie dostałby urlopu bo mają zapierdziel w pracy. a na urlopie byliśmy w Paryżu na przełomie kwietnia/maja. i nie wiem czy Wam się chwaliłam ale nasze dzieciątko zostało tam właśnie poczęte :ico_haha_01: na camping,u w mobil-homie w Maisson Laffite - miasteczku pod Paryżem, nad samą Sekwaną :ico_oczko:kurcze tez mnie ciagnie gdzies na wakacje, ale moj maz nie chce mnie nigdzie puscic, bo twierdzi, ze jeszcze sie struje jakims dziwnym zarciem i wysokie temperatury sa dla mnie nieodpowiednie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość