Cześć dziewczynki
A mi się poprawiło od porodu
a u mnie nie :ico_placzek: ,jest tak samo :ico_placzek:
Fajnie,że dzieciaczki mają takie swoje przytulanki
a mój Kacperuś niema,po prostu chyba nielubi,taki prawdziwy facet :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Ula a co tam sie u was dzieje,napisz coś więcej :ico_olaboga: no mam nadzieję że sie szybko wszystko ułoży.
Eska ja mam numer do Mamy Zuzi tylko dziś nie napiszę bo nie mam nic na karcie ale jak kupię to napiszę.
A ja dopiero teraz się melduję bo jak Kacper poszedł na pierwszą drzemkę to prasowałam a było tego sporo a jak poszedł na drugą drzemkę to była u nas moja kuzynka i nie wypadało a jak Kacper nie śpi to ja już niewchodzę bo niedała bym rady.
Dzis się zawzięłam i postanowiłam że koniec tych cyrków z zasypianiem i już czas na porządne zasypianie w łóżeczku i pościeliłam sobie łóżko,zapaliłam małą lampkę,położyłam Kacperka do łóżeczka i sama się położyłam i udawałam że śpię :ico_haha_01: Kacper od razu fik na nogi bo przecież jak on leży to go materac w plecy gryzie :-D i marudzi i marudzi,wypuścił smoka to wtedy wstałam i mu podałam,za chwilę znów marudził i wypadł mu smok to ja znów wstałam i mu dałam a on załapał i zaczoł cały czas wyrzucać żebym do niego przyszła a jak długo nie przychodziłam to zaczoł mi posyłać całuski(ja udawałam ciągle że śpię)po całuskach "kosi kosi" potem "sroczka kaszkę ważyła" i jakieś miny zaczoł stroić żebym tylko przyszła do niego :-D tak mi sie śmiać z niego chciało :-D ale w końcu zasnoł :ico_sorki: sam :ico_sorki:
To Maciuś lubi się cały przykrywać kocem
Kacper też tylko że on robi a kuku.
A ja dostałam dziś paczkę z bobovity w której był poradnik żywienia większego dziecka,próbka bebiko 3,próbka kaszki wieloowocowej i jeszcze mus owocowy który bardzo kacperkowi smakował :ico_brawa_01: