tez tak sobie tlumacze ze dziewczynki kozystaja z pogody tak jak ja,ja zazwyczaj zagladam jak Wikunia spi :ico_oczko:a tak w ogóle to ten ostatnio panujący marazm na naszym wątku to właśnie tłumaczę sobie tym że większość z nas woli korzystać z pogody i spędzać czas z maluchzmi na świeżym powietrzu niż przed kompem w domu, ja niestty nie mam tej możliwości, bo do 15tej musze siedzieć w pracy i chętnie poczytałabym sobie co u was słychać
Phi!czesc jestem ale juz wychodze
Majusia w grudniu bedzie miec 2 latka,Wikunia faktycznie wieksza i pulchniejsza !!Wiki to wszystko zje i moze dlatego,a Majusia ma swoje upodobania co do jedzenia,ale Maja wszystko super mowi i wola na nocnik :ico_oczko:Frydza a w jakim ta Majeczka jest wieku bo przy wiki jak kruszynka wygląda?
Fajne spotkanko.

hihi az sie usmialam Dziekuje :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:Frydza trzymaj się dzielnie kobitko. Zobaczysz szybko miną te trzy miesiące. Na Mikołajki będziecie mieć piekny prezent w postaci Wiki super seksi laseczki:)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość