a rano dzwonilam po meza do pracy zeby zabral mnie do lekarza bo mialam bole, strasznie sie wystraszylam, bolalo jak cholera, az sie rozplakalam,bylam na KTG skurczy brak, rozwarcia nie ma i nic nie wskazuje na szybki porod, maly jest bardzo nisko i dlatego mnie tak boli, ale lekarz mowil, ze wszystko jest w porzadku, kolejna wizyta we czwartek, ale mialam pietra
Ty to sie masz :ico_olaboga: Dobrze ze w porzadku!
...ni i daj znac co tam Twoj synek wyrabial na usg
SYNEK?Wlasnie sie dowiedzialam,ze to......DZIEWCZYNKA :ico_szoking: Szkoda ze nie widzialyscie miny mojego Artura :ico_noniewiem: Malo trupem nie padl,on juz pewien ze ma syna,a tu gowno,cipeczka jak byk :ico_szoking: Ja juz nie wiem sama,wszystko dla chlopca mam ,az zaluje ze chcialam wiedziec,bo teraz to mam taki kipisz w bani ze szok :ico_noniewiem: Juz nie wspomne ,ze to baba, nie dziewczynka, 2800 wazy,polozna mowi ze bedzie 5 kilo,to juz mnie calkiem dobilo.No najwazniejsze ze zdrowa,ale kompletnie sie nie spodziewalam uslyszec ze jednak nie chlopiec.Jak ja jej dam na imie?A mowily mi angielki w pracy- nie nastawiaj sie bo na 100%to widac dopiero w koncowce ciazy.No i masz babo placek.....