szkoda ze ja nie lubie herbatek ziołowych :ico_noniewiem: , a przydało by mi sie cos chlapnac na sen :ico_sorki:ja popijam sobie meliske co by sen lepszy miec
....zobaczymy czy podziala...
ja juz wiem ze sie obudze znowu z glodu-bo zjadlam dzisisj 2 bulki 3 jablka i 2 brzoskwinie i nie moge nic przelknac-zgage do tego mam straszna no i pozniej sie budze nad ranem bo mnie ssa :ico_noniewiem:Ja ostatnio bez herbatek spie dobrze,az musze odpukac
no ja tez nie przepadam ale ta melise przelkne :ico_haha_02:szkoda ze ja nie lubie herbatek ziołowych

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: tego to ja bym nie przelkla-cieple mleko uraz z przeczkola nie na opcji-ale z butli ze smoczkiem do 6 klasy podstawowki pilam jak mi mamusia codziennie rano przynosila :-Dmoże ciepłe mleczko sobie zpodam
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i dobrze bo przodujesz w naszych ststystykach-ktora pierwsza razem z Pati :ico_brawa_01:ja juz dzis torbe spakowalam bo jestem jakas niespokojna,
fajna wycieczke mialas :ico_brawa_01:witam sie dopiero!!! mielismy dzis piękną pogode i wyruszyliśmy na spacery po plaży i w góry! ale było tak gorąco ze musielismy wracac bo nie mialam sily chodzic
kurcze ja to mam po kawie ince blllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeee :-Dtego to ja bym nie przelkla-cieple mleko uraz z przeczkola nie na opcji-ale z butli ze smoczkiem do 6 klasy podstawowki pilam jak mi mamusia codziennie rano przynosila
No ja tez mysle ze na Ciebie juz niedlugo przyjdzie czas i wszystkie bedziemy Ci tutaj zazdroscily :-Dja juz dzis torbe spakowalam bo jestem jakas niespokojna,a wogóle to mam dosc i chce juz miec syncia w domku!!!
Mowie Wam ze ja bede ostatnia :ico_placzek: Czuje to w kosciach!ktora pierwsza razem z Pati
A ja lubie :ico_placzek: Nie chodzilam do przedszkola moze dlatego :ico_noniewiem:kurcze ja to mam po kawie ince blllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeee
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość