czekamy na fotki jak tylko znjadziesz chwileJestem na sekundke z Nicolinka na rekach pozniej napisze wiecej i wkleje foteczki buziaki dla was paa

Izus, tez bym chciala zeby mi chociaz na chwilke Asie podmienili :ico_oczko: , ostatnio to ma takie napady zlosci ze szok :ico_olaboga: , a ja (chyba przez te nerwy), mam do niej wtedy bardzo malo cierpliwosci :ico_placzek:wczoraj to mi podmienili synka..spal do 8. 30..potem na spacerku byl taki grzeczny ze szok..w domu spal 3 godzinki....pojechalismy po poludniu na zakupy i grzecznie siedzial w samochodzie :ico_szoking: ..wróclisy i szybko zasnął... :ico_szoking: szok...gdzie jest moje dziecko???

Dzięki diem hehe, ano może dlatego ze włoski my urosły, ma świetną czuprynkę na środku :ico_haha_01:Maggie ... :ico_szoking: ale takiego antosia jeszcze nie widzialam ... usmiechniety jakos tak inaczej niz zwykle ( mam na mysli zdjecia , ktore tu prezent.) i z przepiekna czuprynka .... cudowne foto :ico_oczko:
To też napewno Aginkomoże to dlatego że nasze bobasy wyrastaja z niemowlęcego wyglądu .....
Iwonko no to super, milusio ze strony teścioówki :ico_haha_02:my swieta spedzamy tez rodzinnie i to dosyc sporo nas bedzie bo prawie 15 osob ....tesciowa wszystkim na gwiazke sprezentowala wyjazd do ciechocinka na swieta ....tak sie ciesze..bedzie juz cieplo bedziemy spacerowac ....odpoczniemy ...bez szykowania i bieganiny ....super .....uwielbiam swieta i cale przygotowania wczesniej ale teraz jakos bedzie tak inaczej ...fajniej ...jejku jak my dawno gdzies nie bylismy tak na dluzej :ico_olaboga:
A my dziękujemy Tobie :588:Dziekuje dziewczynki ze jestescie, kazdej z osobna :ico_buziaczki_big:
Mówię Ci ze poprostu matuś doprasta do roli starszego braciszka :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:wczoraj to mi podmienili synka..spal do 8. 30..potem na spacerku byl taki grzeczny ze szok..w domu spal 3 godzinki....pojechalismy po poludniu na zakupy i grzecznie siedzial w samochodzie :ico_szoking: ..wróclisy i szybko zasnął... :ico_szoking: szok...gdzie jest moje dziecko???
Antoś też ostatnio tylko siam i siam :-DAda je serek jest cała umorusana :-D ale co tam niech się uczy sama jeść :ico_oczko:
mi się zapomniało :ico_wstydzioch: takze DZIEŃDOBEREKA tak wogule to wypadaloby zebym powiedziala Wam dzien dobry! :ico_wstydzioch:
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość