U nas tez pogoda okropna nosa sie wystawic nie chce, a myslalam ze na spacerek jakis polecimy :ico_placzek:
Moj Maddox oststnio zjada ze mna n asniadanie platki kukurydziane tak kilka rozmoczonych, a tak ciagnie mi reke zebym mu czasami nie zabrala :ico_haha_01:
Ale musze sie wam przyznac ze czuje sie jak niemota.... dziewczyny ja nie umiem karmic mojego dziecka, tzn. nie tale karmic co ja nie wiem co i jak mam mu dawac, przez pewien czas myslalam ze ejst ok, ale teraz strasznie sie z tym czuje!!! ostatnio to tak bylo ze zjadl przez caly dzien 3 flaszki mleka i to wszystko :ico_placzek: a w dodoatku to dalej dostaje pre h musielismy wrocic do tego bo meczyl sie znowu z kupa , tak jakby za geste bylo dla niego mleko nastepne :(
AAaa i mam problem z noca, jakie kasze wy dajecie swoim malucha ??
kurcze kupilm z nestle taka ryzowa ale to wszystko jest na talerzyk , a ja chcialam do butli mu zrobic aa i czy kupujecie te co sie z woda miesza czy z mlekiem? i jak to jest z tymi kaszami bo dla mnie to takie dziwne ze tylko z przegotowana woda albo cieplym mlekiem :ico_olaboga: nie gotowac tego , bo tego mleka nie mozna gotowac. To dla mnie takie troche na surowo, ja wiem ze to wszystko jest badane itd. ale ja jakos nie moge sie przekonac!! :ico_puknij:
pomocy dziewczyny bo zwatpilam w swoj instynkt maciezynski :ico_placzek: