:-D :-D :-D u mnie nic nowego .... jakos dlugo spac nie moge wlasnie grzeje mleko na platki bo jakos chleba jesc nie moge ...wogole malo jem i wybrzydzam musze w piatek powiedziec to lekarzowi ....ja postanowilam zmienic lekarza i teraz nie wiem co mam zrobic bo w piatek mam wizyte u starego (USG polowkowe) a nowy lekarz wraca z urlopu 1 wrzesnia umowilam sie z nim ze jeszcze tego 29 pojde na to polowkowe do starego a potem bede juz do niego chodzic ,ale jakos chcialabym to polowkowe juz u niego zrobic i teraz nie wiem mam isc w piatek do starego czy czekac troche i 1-go zadzwonic do nowego i sie umowic ....zaleza mi tez na czasie bo juz mija 5 tygodni od ostatniej wizytyperelka25, noo, bo juz myślałam, żeby pisać znów za Tobą list gończy
jeśli nic się nie dzieje to Kochana nie ma większej potrzeby latać co chwilę do lekarza.... wiesz w Polsce prywatnie lekarz nawet co 3 tyg każe przychodzić (bo mu częściej płacisz), a państwowo to dużo rzadziej :-)zaleza mi tez na czasie bo juz mija 5 tygodni od ostatniej wizyty
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość